Rubikon pomáhá RUBIKONU

Komunikační agentura Rubikon PR se rozhodla podpořit neziskovou organizaci RUBIKON Centrum, která působí v oblasti prevence kriminality a integrace lidí s kriminální minulostí zpět do společnosti. Rubikon PR bude RUBIKON Centru pomáhat budovat vztahy s novináři a komunikovat závažné téma reintegrace lidí s kriminální minulostí do společnosti. (TZ)

„Naším cílem je zvýšit povědomí veřejnosti o možnostech, jak lze řešit složitou situaci lidí s kriminální minulostí po jejich návratu na svobodu. Zejména v souvislosti s nedávnou prezidentskou amnestií je toto téma obzvlášť aktuální. Velice nás těší, že agentura Rubikon PR projevila zájem o naši činnost a bezplatně nám pomáhá s mediální komunikací,” říká zástupce RUBIKON Centra Bořek Slezáček.

„Chtěli jsme podpořit dobrou věc, a proto jsme se rozhodli spolupracovat právě s Rubikon Centrem. V naší praxi se snažíme přesvědčit klienty, aby překročili pomyslný komunikační Rubikon. RUBIKON Centrum, se stará o klienty, kteří svůj Rubikon již překročili. Doufáme, že i my budeme moci přispět ke zlepšení života lidí, kteří si zaslouží druhou šanci,“ říká Robert Hladil, managing partner společnosti Rubikon PR.

Za Rubikon PR bude komunikaci zajišťovat Account Executive Patricie Petruccová. Kontaktovat ji můžete na patricie.petruccova@rubikonpr.cz, nebo na telefonu 775 92 91 91.

O Rubikon PR

Rubikon PR je mladá agentura založená třemi přáteli a zkušenými konzultanty, kteří jsou přesvědčeni o významu a nezbytnosti PR pro úspěch firem na trhu. Naše výzva zní: Překročte s naší pomocí komunikační Rubikon, dejte hlas vlastní komunikaci a nebojte se přihlásit k vlastnímu úspěchu. Rubikon PR věří, že kvalitní PR je zejména investicí do budoucna, která společnostem přináší nejen lepší reputaci, ale také růst výdělku.

O Rubikon Centru

RUBIKON Centrum je nestátní nezisková organizace, která působí v ČR již 18 let v oblasti prevence kriminality a efektivního řešení následků trestných činů. Cílem našeho sdružení, všech projektů a aktivit, které zajišťujeme, je opětovné začlenění lidí s trestní minulostí do společnosti, rozvoj jejich schopností pro uplatnění na trhu práce a dosažení jejich sociální a pracovní integrace Tím významně pomáháme v začleňování rizikových skupin a ke snižování jejich recidivy. Šetříme tak nemalé finanční prostředky nás všech. Pomáháme také osobám, které řeší závažné finanční problémy, související s jejich zadlužeností.