iNELS.cz: špičková česká inteligentní elektroinstalace má nový web

Praha, 11. 2. 2013 – Lídr českého trhu v oblasti inteligentních elektroinstalací spouští nový web. Na iNELS.cz návštěvníci najdou nejen kompletní informace o možnostech využití inteligentních prvků iNELS v domácnosti, ale také řadu novinek o obecných trendech v chytrém bydlení. Stránky jsou také nově propojeny s profily na sociálních sítích nebo microsite právě probíhající kampaně „Jednou nohou doma“. (TZ)

„Předchozí web iNELS už přestal stíhat rozvoj našeho systému. Zatímco my jsme udělali za poslední roky obrovské skoky vpřed, na našich internetových stránkách se tento technologický vývoj nepromítal. To jsme se rozhodli napravit, a proto mají stránky nejen efektnější grafiku, ale především výrazně jednodušší navigaci, přehlednější aktuální informace a podstatně méně dlouhých textů. Naším cílem byl přehledný, intuitivní a uživatelsky přívětivý web,“ říká Jiří Konečný, majitel společnosti Elko EP, která se vývojem systému iNELS zabývá.

Stránky iNELS.cz budou propojeny také s microsite aktuální kampaně – www.jednounohoudoma.cz, na které odkazovaly v lednu a únoru inzertní plochy. Ale i podoba tohoto webu se brzy změní. Místo obecných informací bude více věnovaný aktuálním soutěžím a marketingovým bonusům, které Elko EP připravilo.

Systém inteligentní elektroinstalace iNELS dokáže řídit provoz domu od regulace vytápění a klimatizace, ovládání osvětlení, rolet a jiných spotřebičů, až po zabezpečení domu a ochranu majetku.

Novou podobu stránek je možné vidět na www.inels.cz.

###

Společnost ELKO EP je jedním z nejvýznamnějších evropských hráčů v oboru elektroinstalací. Sortiment společnosti prošel dynamickým vývojem, od prosté výroby klasických elektronických modulových přístrojů, přes vývoj a realizaci bezdrátového řešení až k sofistikovanému systému inteligentní elektroinstalace včetně řízení multimédií v celém domě. V roce 2011 dosáhlo ELKO EP tržby ve výši 200 milionů korun. V roce 2012 se stalo Firmou roku ve Zlínském kraji.

Informace o společnosti ELKO EP www.elkoep.cz, vše o produktu iNELS je na www.inels.cz.