VMware představuje VMware vSphere with Operations ManagementTM a VMware vSphere Data Protection Advanced

Palo Alto/Praha, 13. února 2013 – Společnost VMware, Inc. (NYSE: VMW), globální lídr v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, představila dva nové produkty, které zákazníkům umožní lépe využít svých investic do platformy VMware vSphere – VMware vSphere with Operations Management a VMware vSphere Data Protection Advanced. (TZ)

„Stále více zákazníků využívá platformu VMware vSphere® jako základ pro svá datová centra,“ řekl Mike Clayville, viceprezident pro produktový marketing a infrastrukturu cloudu ve společnosti VMware. „Aby co nejlépe využili své investice do platformy VMware vSphere, vyžadují zákazníci účelová integrovaná řešení pro efektivní správu, optimalizaci a ochranu svých virtualizovaných prostředí. Stávající i noví uživatelé VMware vSphere mohou rozšířit základní funkce své virtuální infrastruktury prostřednictvím vCenterTM Operations Management SuiteTM a VMware vSphere Data Protection AdvancedTM.“

VMware představil novou řadu produktů VMware vSphere, která kombinuje přední virtualizační platformu s oceňovaným produktem VMware vCenter Operations Management Suite. Navíc VMware představil novou edici VMware vSphere Data Protection, řešení pro zálohování a obnovu po havárii, které bylo poprvé představeno jako součást VMware vSphere 5.1 v srpnu 2012. Nové produkty zákazníkům umožňují:

  • Snížit kapitálové náklady až o 30 procent#
  • Optimalizovat kapacitu, zvýšit vytížení až o 40 procent a zlepšit konsolidační poměr o 37 procent#
  • Vylepšit dostupnost aplikací a výkon, snížit výpadky o více než třetinu a zredukovat čas potřebný pro odhalení a vyřešení problému až o 26 procent#
  • Snížit zálohovací úložnou kapacitu až o 95 procent a zálohování v síťovém provozu až o 99 procent#

Nové produkty rozšiřují funkce pro správu a zálohování v rámci VMware vSphere

  • VMware vSphere with Operations Management – zlepší výkon, zdraví a vytížení virtualizovaných prostředí
    VMware vSphere with Operations Management sjednocuje přední virtualizační platformu pro všechny aplikace včetně kritických podnikových aplikací a aplikací s nízkou latencí. Disponuje patentovanými analytickými funkcemi pro lepší přehled o výkonu, zdraví a efektivitě virtualizovaných prostředí. Díky jednoduchému, vizualizovanému a komplexnímu přehledu procesů v rámci celého prostředí umožňuje VMware vSphere with Operations Management zákazníkům proaktivně monitorovat a upravovat výkon a dostupnost, a zároveň optimalizovat svou virtuální infrastrukturu prostřednictvím integrovaného plánování kapacity. VMware vCenter Operations Management Suite pomáhá zákazníkům téměř zdvojnásobit provozní úspory, které jim zajišťuje řešení VMware vSphere.
    Více informací o VMware vSphere with Operations Management naleznete zde.
  • VMware vSphere Data Protection Advanced – ověřené, efektivní a jednoduché zálohovací řešení určené pro VMware vSphere
    Řešení VMware vSphere Data Protection Advanced, vyvinuté pro středně velká vSphere prostředí, nabízí rozšířenou škálovatelnost a nové funkce pro zálohování a zotavení po havárii určené pro kritické firemní aplikace, konkrétně Microsoft Exchange a Microsoft SQL Server. VMware vSphere Data Protection je založené na produktu EMC Avamar a nabízí nejefektivnější zálohovací řešení s nejdokonalejší deduplikací dat na trhu, plnou podporou funkce Changed Block Tracking a jednorázovým obnovením. Úzká integrace s VMware vSphere umožňuje administrátorům spravovat svou virtuální infrastrukturu včetně zálohování a zotavení po havárii prostřednictvím jediné konzole.
    Více informací o VMware vSphere Data Protection Advanced naleznete zde.

„VMware zvolil software EMC Avamar jako základní technologii pro VMware vSphere Data Protection ,“ uvedl Shane Jackson, viceprezident pro marketing divize zálohovacích a obnovovacích systémů ve společnosti EMC. „Zákazníci toto řešení uvítali s nadšením a očekávají, že společnosti EMC a VMware  budou pokračovat v technologické spolupráci, a poskytnou zákazníkům ještě pokročilejší funkce pro zálohování a zotavení po havárii. Nově představené řešení VMware vSphere Data Protection Advanced tato očekávání naplňuje, protože využívá funkce EMC Avamar, které dále rozšiřují hodnotové propozice pro zákazníky VMware. Výsledkem je snazší cesta k lepší škálovatelnosti a dodatečné podpoře pro kritické podnikové aplikace, které rychle rostoucí virtuální prostředí vyžadují.“

Dodatečné zdroje (v angličtině)

 

O VMware

Společnost VMware je lídrem v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, které umožňují firmám všech velikostí dosahovat lepších výsledků v podnikání v éře cloudu. Zákazníci se na společnost VMware spoléhají při revoluční změně způsobu jak budovat, dodávat a používat informační technologie tak, aby přesně odrážely jejich potřeby. S tržbami ve výši 4,61 miliardy USD v roce 2012 má VMware více než 480 tisíc zákazníků a 55 tisíc partnerů. Společnost sídlí v Silicon Valley a disponuje pobočkami po celém světě. Další informace najdete na www.vmware.com/cz.