Novinky z MWC 2013: emporiaTALKcomfortPLUS posiluje pocit bezpečí

Barcelona/Praha (26. února 2013) – Klasický telefon pro telefonování a posílání SMS zpráv byl doplněn o nouzové tlačítko. Telefon emporiaTALKcomfortPLUS je další z novinek, které na veletrhu mobilních technologií Mobile World Congress 2013 v Barceloně představila společnost emporia Telecom. Série emporiaTALK je jednou z nejúspěšnějších produktových řad v portfoliu společnosti. (TZ)

„Produkty z řady emporiaTALK tady budou vždy prostě proto, že vždy budeme mít zákazníky, pro něž bude nejdůležitější volání a psaní SMS zpráv. A pro ty, kdo se navíc chtějí cítit bezpečněji, je určen právě nový model emporiaTALKcomfortPLUS s nouzovým tlačítkem,“ uvádí Evelin Pupeter, generální ředitelka společnosti emporia Telecom.

emporiaTALKcomfortPLUS je základní model doplněný o nouzové tlačítko, které je propojeno s inteligentním bezpečnostním systémem. Po stisknutí pouhého jednoho tlačítka bude započato nouzové volání na pět přednastavených čísel a bude trvat až do doby, kdy bude hovor přijat.

Všechny ostatní funkce telefonu zůstávají stejně pohodlné jako dřív. K nastavení budíku či napsání SMS zprávy postačí stisk postranních tlačítek, nouzové tlačítko je nenápadně zapuštěno do zadního krytu telefonu.

Nejnovější typ z řady telefonů emporiaTALK má velký černobílý displej, velká tlačítka klávesnice s jasně identifikovatelným bodem stlačení, LED svítilnu, extra silné vibrace a výbornou kvalitu hovoru. K telefonu je dodávána také stolní nabíjecí stanice.

Telefon emporiaTALKcomfortPLUS bude dostupný ve druhém pololetí roku 2013.

 O společnosti emporia Telecom

 Rakouská společnost emporia Telecom je technologickým lídrem v segmentu telefonů se snadným ovládáním. Firma se sídlem v rakouském Linci již od roku 1991 vyvíjí a vyrábí telefony, u nichž klade největší důraz na velká tlačítka, intuitivní menu a dobře čitelný displej. Právě jednoduchost v kombinaci s pečlivě propracovanou ergonomií a speciálními funkcemi umožňuje zejména starší generaci využívat mobilní telefon bez problémů. Do výzkumu společnost Emporia Telecom investuje veliké úsilí. Každý třetí zaměstnanec pracuje právě v oddělení výzkumu a vývoje. V této oblasti navíc úzce spolupracuje přímo se zákazníky. Výsledkem je široké portfolio produktů, které usnadňují komunikaci lidem, pro které je ovládání dnešních telefonů příliš složité.

Vždy aktuální informace o společnosti emporia a jejích produktech naleznete na www.emporia.cz nebo www.amic.cz/tiskove-stredisko/. Produktové fotografie ve vysokém rozlišení jsou k dispozici na press.amic.cz.

Přidejte se k nám na www.facebook.com/EmporiaTelecomCzechRepublic nebo se podívejte na zajímavá videa na www.youtube.com/emporiatelecomczech.