Verbatim představuje stylové ochranné obaly Folio pro iPhone, iPad a čtečky Kindle

Praha, 12. března 2013 – Verbatim uvedl na trh řadu atraktivních obalů Folio, které vašemu digitálnímu zařízení přinášejí zvýšenou ochranu, a navíc přidávají osobitost, styl a barevnost. (TZ)

Majitelé Apple iPadů, iPhonů a čteček Amazon Kindle hledající odolné obaly s dlouhou životností budou velmi příjemně překvapeni novou řadou elegantních, lehkých a nárazuvzdorných obalů Folio od společnosti Verbatim. Byly navrženy k poskytování polstrované ochrany proti náhodným nárazům bez nárůstu objemu a hmotnosti.

„Verbatim získal v průběhu let svou dobrou pověst díky nabídce neobvykle kvalitní výrobků. Tato stylová Folio kolekce je jen dalším důkazem této skutečnosti. Luxusní obaly s dlouhou životností pro ty nejpopulárnější čtečky, tablety a mobily nabízejí snadnou manipulaci a dostatečnou ochranu proti opotřebení, navíc v kombinaci s chytrým designem a bezkonkurenčním poměrem cena/výkon,” říká Simon Keighley, EUMEA produktový manažér společnosti Verbatim pro oblast příslušenství.

Folio Pro s Bluetooth klávesnicí změní iPad na pracovní stanici

Je navržen speciálně pro iPad 2 a nový iPad. Verbatim představuje Folio Pro – robustní obal se stojanem, otvory na větrání a odnímatelnou dobíjecí Bluetooth klávesnici, která se snadno uloží do obalu. Tato koncepce umožňuje uživatelům iPadů vytvořit pouhým otočením tabletu téměř dokonalou náhradu profesionální pracovní stanice či notebooku.

Pouzdro Folio Pro obsahuje inteligentní stojan; jedinečný odnímatelný kryt, který můžete složit tak, aby podepíral tablet iPad v orientaci na šířku nebo na výšku. iPad má i při uložení v ochranném pouzdře všechny porty přístupné, včetně zadní kamery. Kromě toho je přední kryt odnímatelný, aby bylo možné využívat Apple Smart Cover™ (patentovaný magnetický kryt, který probudí iPad při otevření nebo automaticky uloží do pohotovostního režimu při zavření).

Kompaktní bezdrátová Bluetooth klávesnice, která je k dispozici ve verzích pro angličtinu, francouzštinu, němčinu, španělštinu, italštinu a severské jazyky, má 14 vyhrazených kontextových kláves pro systém Apple iOS, včetně vyjmutí, kopírování, vkládání a tlačítka zpět, a ovládání intenzity jasu a hlasitosti. Klávesnici je vybavena pohodlnými klávesami a díky jejich nízkému zdvihu nabízí příjemný a jistý pocit při psaní. Cena Folio Pro je stanovena na 2 490 Kč.

Folio Slim s Bluetooth klávesnicí pro tablety iPad 2 a nový iPad

Verbatim vyvinul také tenkou verzi obalu nazvanou Folio Slim pro uživatele iPadů, kteří hledají pouzdro a obal na klávesnici, které je méně robustní než Folio Pro a přesto poskytuje dostatečnou ochranu obrazovky, nastavitelnou vertikální i horizontální orientaci a klávesy ve stylu notebooků pro příjemný a jistý pocit při psaní. S tloušťkou menší než 25 mm (včetně iPadu a klávesnice) je kompaktní a lehkou alternativou, která však poskytuje plný přístup ke všem funkcím iPadu. Folio Slim bude stát 1 749 Kč.

Folio pro Amazon Kindle

Ochranná pouzdra Verbatim Folio pro čtečky Kindle Fire 7″ a HD 7″ jsou vybavena snadno použitelným výsuvným mechanismem, který je jednoduše natočí při sledování videa do vodorovné polohy. Obaly Folio pro standardní čtečky Kindle jsou vybaveny LED osvětlením umožňujícím čtení za snížených světelných podmínek. U všech modelů se čtečky Kindle pevně a bezpečně zaklapnou na své místo a měkký vnitřní povrch zaručuje vysokou úroveň ochrany obrazovky. Vzhled vylepšují příjemný design s ornamenty a kovové barvy včetně ocelově stříbrné, perlově bílé a bronzové. Cena: 599 Kč.

Folio pro tablet iPad mini

Pouzdro Folio od Verbatimu je určeno pro použití s iPadem mini a je vybaveno inteligentním stojanem umožňujícím sledovat na tabletu filmy v poloze na šířku. Vnější část tenkého obalu je vyrobena z  pogumovaného kvalitního materiálu pro co nejsnazší pevné uchopení, zatímco uvnitř jsou použita měkká mikrovlákna pro maximální ochranu obrazovky. Pouzdra Folio pro iPad mini jsou k dispozici v mnoha atraktivních barvách, včetně vodní modré, štěrkově šedé, mandarinkově oranžové, mátově zelené a křiklavě růžové. Cena: 749 Kč.

Folio pro telefon iPhone 5

Obal Folio pro iPhone 5 nabízí majitelům mobilních telefonů snadný způsob jak ochránit přední a zadní stranu jejich zařízení před nárazy a poškrábáním. Kvalitní pouzdro poskytuje plný přístup ke všem tlačítkům a funkcím telefonu bez nutnosti vyjmutí z pouzdra. Telefon se pohodlně zacvakne do tvrdé kolébky integrované v obalu. Magnetický mechanismus udržuje pouzdro bezpečně uzavřené, přesto je jemným pohybem lze snadno a pohodlně otevřít. Je k dispozici v barvách: moka hnědé, vanilkově žluté a lékořicově černé. Obal má také inteligentní stojan umožňující natočit iPhone do vodorovné polohy pro sledování filmů. Cena: 499 Kč.

Obrázky ke stažení:

http://download.publitek.com/VERBATIM41.zip

Přihlaste se k odběru novinek:

*

O společnosti Verbatim

Od roku 1969 udává Verbatim směr vývoje technologií pro uchovávání dat – od disket a magneticko-optických médií, přes CD a DVD formáty až po nejnovější HD média Blu-ray. Kromě toho nabízí kvalitní produkty na poli přenosných USB klíčenek, paměťových „flash“ karet, SSD a externích pevných disků, a stejně tak i široké spektrum počítačového příslušenství. Verbatim je dceřinou společností Mitsubishi Kagaku Media, člena uskupení Mitsubishi Chemical Holdings Corporation, a těží z vynikajícího výzkumného a vývojového oddělení. Díky tomu hraje Verbatim klíčovou roli při utváření trhu s paměťovými médii. Velmi přísné kontroly kvality během výroby zajišťují vysokou kvalitu produktů společnosti Verbatim, která vítězí v mnoha mezinárodních srovnávacích testech. Společnost je světovým lídrem v oblasti optických datových nosičů. Více informací naleznete na adrese: www.verbatim-europe.cz

Od roku 2010 Verbatim vyvíjí a prodává energeticky úsporné LED/OLED svítidla pro domácnosti a obchodní využití, k čemuž využívá klíčové technologie vyvinuté Mitsubishi Chemical Corporation. Více informací na www.verbatimlighting.eu