Martin Hempl posílil tým MMD – Monitors & Displays Czech Republic

Praha, 8. 4. 2013 – Společnost MMD – Monitors & Displays Czech Republic, která v České republice a na Slovensku zastupuje monitory značky Philips, přivítala v lednu 2013 ve svém týmu nového člena. Stal se jím zkušený Martin Hempl (37). (TZ)

Martin Hempl nastoupil do MMD na pozici Channel Manager Czech & Slovakia a bude pečovat o VIP zákazníky a o rozvoj dealerského kanálu v České republice a na Slovensku. V oblasti IT a marketingu se pohybuje již od 90. let, naposledy působil více než sedm let ve společnosti LG Electronics CZ.

„Martin má bohaté zkušenosti a dlouholetou praxi v IT, zejména na poli monitorů. Proto věřím, že v MMD všechny svoje zkušenosti a znalosti plně zúročí,“ vítá novou posilu Jiří Dubina, sales director pro region střední a východní Evropy.

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, SWS, 100MEGA distribution a ABC Data. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.