Produkt AVG AntiVirus FREE pro Android překonal hranici 70 milionů stažení

PRAHA – 26. dubna 2013 – Společnost AVG Technologies (NYSE: AVG), poskytovatel internetové a mobilní bezpečnosti, soukromí a optimalizace pro 150 milionů aktivních uživatelů, oznámila, že její hlavní mobilní produkt AVG AntiVirus FREE pro Android™ překonal na Google Play jako vůbec první bezpečnostní aplikace hranici 70 milionů stažení. (TZ)

„AVG byla první společností, která na trhu s aplikacemi pro operační systém Android nabídla bezplatnou bezpečnostní aplikaci, jež je nyní dostupná na Google Play,“ říká David Ferguson, General Manager, Consumer and Mobile v AVG Technologies, „v našem neustále se měnícím průmyslu je dosažení tohoto důležitého milníku důkazem, že se náš tým věnuje neustálým inovacím a zabezpečení uživatelů, kteří si rychle osvojili používání mobilních zařízení s Adroidem.“

Tato zpráva navazuje na nedávnou aktualizaci produktu AVG AntiVirus FREE pro Android, kterou společnost oznámila na Světovém mobilním kongresu 2013, a jejímž cílem je poskytnutí té nejlepší ochrany pro mobilní uživatele a zjednodušení používání produktu v kombinaci s jeho novými funkcemi a vylepšeními.

„Oblast mobilní komunikace je pro AVG strategickým cílem. Rok 2012 byl pro nás, co se týče mobilní ochrany, velkým rokem a rok 2013 nebude jiný,“ říká John Giamatteo, COO AVG Technologies, „nárůst používání chytrých telefonů a tabletů je fenomenální, v současné době existuje na světě více mobilních zařízení než lidí.“

Jako součást diverzifikační strategie oznámila společnost také uvedení nového produktu AVG TuneUp pro Android, se kterým přináší mobilním uživatelům svůj hlavní optimalizační produkt.

„Našim zákazníkům se věnujeme naplno a je mi potěšením říci, že jsme nejen dosáhli tohoto milníku, ale že se AVG AntiVirus FREE pro Android stala také antivirovou aplikací s nejvyšším pětihvězdičkovým hodnocením na Google Play. To je dalším důkazem, že je možné nabízet nejvyšší kvalitu i v rámci bezplatného produktu,“ dodává John Giamatteo.

Pro více informací navštivte: AVG AntiVirus Free for Android

Z Google Play stahujte zde: AVG AntiVirus Free for Android

###

O společnosti AVG Technologies (NYSE: AVG)

Posláním AVG je zjednodušit, optimalizovat a zabezpečit zážitek na internetu, poskytnout klid mysli propojenému světu. Výkonný a snadno použitelný AVG software a služby online poskytují uživatelům kontrolu nad jejich prací na internetu. Výběrem AVG softwaru a služeb se uživatelé stávají součástí důvěryhodného globálního společenství, které těží z vlastních síťových výhod, vzájemné ochrany a podpory. AVG se rozrostla uživatelská základna na 150 milionů aktivních uživatelů k 31. březnu 2013 a nabízí portfolio produktů, které se zaměřuje na spotřebitele a malé obchodní trhy, včetně zabezpečení internetu, optimalizace výkonu PC, online zálohování, mobilní bezpečnosti, ochrany identity a rodinného bezpečnostního software.