Získejte k .CZ doméně cloud zdarma. FORPSI spustilo kampaň pro podporu cloudových služeb

Ktiš, 30. dubna 2013 – Společnost INTERNET CZ, a.s. zahájila kampaň „S .CZ doménou až do oblak! FORPSI Cloud“ pro podporu nových služeb FORPSI Cloud Computing a Forpsi Object Storage. Ke každé nově registrované nebo prodloužené .CZ doméně zdarma přidá kredit na provoz cloudových služeb FORPSI. Bonusový kredit lze navíc kombinovat s 250 korunovým voucherem na první vyzkoušení služby FORPSI Cloud. Kampaň trvá do 31. 10. 2013. (TZ)

„Cílem kampaně je nejen osvěta cloudu mezi běžnými uživateli, ale i rozšíření cloudových technologií a datového úložiště mezi živnostníky a malé firmy, které jsou jinak k novým technologiím zdrženlivější“ říká Erich Syrovátka, ředitel INTERNET CZ.

FORPSI Cloud je rodina cloudových služeb pro ty, kteří potřebují využívat flexibilně a nadstandardně zabezpečenou IT infrastrukturu. FORPSI Cloud Computing nabízí možnost „postavit“ si s nulovými počátečními náklady a doslova během několika minut v rámci tohoto IaaS (Infrastructure-as-a-Service) řešení vlastní virtuální datové centrum. K dispozici je i cloudové úložiště FORPSI Object Storage. To je založeno na nejmodernějších technologiích pro ukládání dat a díky trojitému zálohování nabízí nadstandardní zabezpečení. Zákazník si může vybrat ze  dvou způsobů účtování – pay-per-use nebo tarifní balíčky. Služba je plně kompatibilní s Amazon S3.

Kampaň „S .CZ doménou až do oblak! FORPSI Cloud“ je inzerována skrze komunikační kanály FORPSI a dále v odborných tištěných i online médiích.

Více informací o kampani je k dispozici na www.forpsicloud.cz/KB/a3226.

O FORPSI

Společnost INTERNET CZ,a.s., která na našem trhu působí pod značkou FORPSI, má v současné době ve své správě celkem cca 310 000 domén, z nichž téměř 2/3 jsou domény s koncovkou .CZ. Sídlo společnosti se nachází v jihočeské obci Ktiš v okrese Prachatice, kde má vybudované datacentrum s nejmodernějším technickým vybavením a zabezpečením.

Její mateřská společnost ARUBA  S.p.A. byla založena v roce 1994. V současnosti je na špičce firem v oblasti poskytování webhostingových, emailových služeb, registrace a správy doménových jmen.  ARUBA je italskou jedničkou v hostování a registraci domén. Pod svou správou má přes dva miliony registrovaných a spravovaných domén, více než šest milionů emailových účtů, více než dvě stě tisíc managed serverů a dohromady obsluhuje přes dva miliony zákazníků. Aruba poskytuje své služby ze dvou vlastních datacenter v Arezzu a v Miláně. Více informací na www.aruba.it.