TEKO Technology spustila nové webové stránky

Praha, 9. května 2013 – TEKO Technology s.r.o., přední český výrobce a distributor tiskových náplní, spustil v těchto dnech své webové stránky v novém kabátě. Jejich součástí je i e-shop pro snadný online nákup tonerů, tiskových kazet a pásek značky TEKO. Rozdělen je na dvě části dle potřeb konkrétních zákazníků – maloobchod pro drobné odběratele a velkoobchod pro firmy a resellery. Kromě produktů TEKO mohou zákazníci využít i nabídky inkoustových náplní ActiveJet, tiskových zařízení k dlouhodobému pronájmu či objednávat servisní služby.  (TZ)

Webové stránky v novém designu obsahují úvod a pět hlavních sekcí, jednou z nich je i zmíněný e-shop. TEKO Technology zachovala z původního vzhledu webových stránek pouze firemní barvy, tedy oranžovou, šedou a bílou, vše ostatní je novinkou z dílny společnosti TEKO Webdesign. Moderní a hravá grafika společně s funkčními ikonami zajišťují uživatelsky příjemné prostředí. Stránky jsou určeny pro stávající i nové zákazníky z řad jednotlivců i domácností, ale hlavně pro SOHO a SMB sektor.

Návštěvníci hledající konkrétní informace o firmě, jejích produktech, filosofii či výrobních postupech, je najdou jak přímo  na home page obsahující základní přehled o firmě a jejím výrobním artiklu, tak v sekcích O společnosti, Produkty a ceny, Naše služby či v Kontaktech. E-shop je součástí nového portálu a hlavní funkční novinkou těchto stránek.

Výhody pro zákazníka – snadný, rychlý a přehledný nákup pomocí e-shopu

„Nové webové stránky jsou výsledkem několikaměsíční práce našeho grafického a IT týmu. Cílem bylo poskytnout zákazníkům, kteří preferují online služby před emailovými či osobními objednávkami, kvalitní nástroj a přehledné, uživatelsky přátelské rozhraní,“ vysvětlil inovace v této oblasti zástupce TEKO Technology, Petr Kempa. „Předchozí web a hlavně e-shop nesplňoval některé naše představy a zpětná vazba od zákazníků tento stav jen potvrdila. Byla potřeba změna,“ dodal Kempa.

Jak vyhledávat své produkty?

Nový e-shop nabízí několik stovek různých produktů značky TEKO a inkoustových náplní ActiveJet, které jsou součástí nabídky TEKO Technology. E-shop má dvě praktické funkce. První je způsob vyhledávání konkrétního produktu. To je možné buď podle typu tiskárny, tzv. inteligentní filtr, (zákazník si vybere značku svého zařízení a jsou mu nabídnuty jednotlivé typy tiskových náplní) nebo podle tři parametrů, které zákazník do vyhledavače zadá sám.

Dva e-shopy v jednom

Druhou funkcí pro zákazníky je rozdělení e-shopu na maloobchodní a velkoobchodní sekci. V rámci maloobchodu se zákazník nemusí registrovat a může provésti i jednorázový nákup. Velkoobchodní sekce je určena hlavně pro velkoodběratele a resellery, vyžaduje přihlášení (či registraci) k zákaznickému účtu. V rámci něj se uživatelům zobrazuje kompletní historie jejich nákupů, aktuální akce a slevy pro další nákup, kontakty (včetně fotografie) na zodpovědného obchodního zástupce a asistentku a mnoho dalších užitečných informací. Novinkou je i možnost vybrat si neomezený počet mateřských poboček v rámci ČR, kam budou objednané produkty doručovány. Tuto službu využijí hlavně zákazníci s řadou lokálních pracovišť po celém území republiky. Produkty k nim z vybraných poboček doručí místní obchodní zástupci.

E-shop či osobní nákup?

Ne každý je zastáncem online služeb a některým jedincům vysloveně nevyhovují. Právě pro ně je určena síť kamenných poboček, kterými se TEKO Technology snaží pokrýt strategická místa v rámci celé České republiky. „Začátkem letošního roku jsme otevřeli sedmou kamennou pobočku společnosti v Mladé Boleslavi. Rozšiřováním jejich stávající sítě se snažíme přiblížit právě těm z našich zákazníků, kteří preferují osobní výběr, nákup a konzultace před online službami,“ vysvětlil Kempa druhou formu přístupu ke specifickým zákazníkům. Navíc v rámci každé pobočky je prováděn i zpětný odběr použitých tiskových náplní, čímž společnost aktivně podporuje ekologickou recyklaci pro životní prostředí rizikových produktů.

Webové stránky pro TEKO Technology s.r.o. vyrobilo studio TEKO Webdesign –  http://www.tekowebdesign.cz.

Více informací můžete získat na nových webových stránkách http://www.teko-toner.cz

O TEKO TECHNOLOGY s.r.o.

Společnost TEKO TECHNOLOGY je přední český specialista na profesionální výrobu tonerů, kazet a pásek do laserových, inkoustových a jehličkových tiskáren, kopírek a faxů. Na českém trhu působí od roku 1998 a od té doby získala desetitisíce spokojených zákazníků. Vyrábí vlastní značku tonerů TEKO, které jsou zcela kompatibilní se zařízeními značek Apple, Brother, Canon, Epson, Fujitsu, HP, IBM, Lexmark, Konica-Minolta, Kyocera, Lanier, Mita, Nes, Oki, Olivetti, Panasonic, Philips, Printronix, Ricoh, Samsung, Sanyo, Sharp, Star, Tally, Tektronix, Toshiba, Utax a Xerox.

Svým zákazníkům nabízí TEKO TECHNOLOGY s.r.o. možnost odběru zboží na sedmi místech po České republice, dále odbornou pomoc na všech prodejnách a dopravu objednaného zboží zdarma. Všechny prodávané výrobky jsou šetrné k životnímu prostředí a jsou vyrobeny z recyklovatelných materiálů. Zárukou kvality služeb TEKO TECHNOLOGY s.r.o. jsou oborové certifikáty ČSN EN ISO 9001:2009. Více informací naleznete na stránkách http://www.teko-toner.cz .