hybris vytvořila infrastrukturu nových stránek pro spotřebitele společnosti ASICS

(Tokio/Praha, 17. června 2013) – Společnost hybris Japan K. K., japonská pobočka společnosti hybris, nejrychleji rostoucího poskytovatele komerčních platforem na světě, kterou přední analytické společnosti považují za lídra v oboru, dnes oznámila, že ASICS Corporation si zvolila hybris Commerce Suite jako řešení infrastruktury svých nových firemních webových stránek pro spotřebitele, které budou nabízet funkce související s činnostmi společnosti, nabízenými značkami, i funkce elektronického obchodování. (TZ)

Zvolené řešení bude sloužit v provozu obchodních a transakčních stránek společnosti ASICS, podporovat jejich dostupnost různými komunikačními kanály i obchodní činnosti směrem k zákazníkům (B2C). Společnost zahájila tvorbu stránek a uplatnění nového systému ve Spojených státech amerických v roce 2013, a následně plánuje stránky převést i do ostatních zemí.

Společnost ASICS spustila v polovině roku 2011 interní projekt přestavby svého systému s cílem vytvořit řešení elektronického obchodu dostupné prostřednictvím různých kanálů. Po pečlivém srovnávání a ověřování rozličných řešení od různých dodavatelů se společnost ASICS v květnu 2012 rozhodla pro Commerce Suite společnosti hybris.

„Máme v úmyslu provést integraci našeho globálního elektronického obchodování a webových stránek jako součásti našeho ‚Růstového plánu ASICS‘,“ vysvětluje Yuichi Honma, generální ředitel globální divize IT společnosti ASICS Corporation. „Platforma společnosti hybris nám v jediném balení umožňuje škálovat řešení v globálním rozsahu s maximální pružností, a přitom v krátkém čase a s cenovou strukturou, která odpovídá tomuto přístupu.“

Mezi hlavní důvody, proč volba padla na hybris Commerce Suite, patří následující:

  • Rozsáhlá základna provedených instalací mezi globálními zákazníky, převaha v oboru podporovaná významnými třetími stranami a vysoké ocenění globálního zavádění systému v obchodních aplikacích a poskytované podpory.

Společnost hybris disponuje rozsáhlou základnou provedených instalací napříč širokou škálou oborů i regionů. Inovační charakter a převahu systému podporují třetí strany, jako jsou například analytici. Kromě toho si zkušenosti z globálního zavádění systému a poskytovaná podpora vysloužily vysoké ocenění.

 

  • Platforma podporující globální činnosti a rozšířené funkce, stejně jako snadno použitelné a intuitivní nástroje pro koncové a obchodní uživatele.

Sada Commerce Suite společnosti hybris představuje pružnou platformu přirozeně podporující globální činnosti zákazníků, přičemž koncovým zákazníkům poskytuje bohatou škálu funkcí, včetně schopnosti různých automatických výpočtů, vícejazyčných rozhraní pro obchodní uživatele a intuitivních nástrojů přístupných i zaměstnancům na netechnických pozicích.

  • Architektura umožňující rychlé uvedení na trh a nabízí pružnou škálovatelnost funkcí a cenovou strukturu.

Commerce Suite společnosti hybris nabízí jednotné řešení v jediné platformě, což zákazníkům přináší několikero výhod, včetně nenáročných aplikací napsaných v jazyce Java, architektury

umožňující rychlé nasazení, pružné platformy a cenové struktury, které zákazníkům poskytují možnost použité řešení škálovat podle růstu svých obchodních činností.

 

„Společnost ASICS je světově uznávaná společnost, pro kterou má zásadní význam schopnost rychle reagovat na měnící se požadavky trhu za současného zachování povahy nabízených značek,“ uvádí Masaaki Morita, country manažer společnosti hybris pro Japonsko. „Je pro nás velkým potěšením spolupracovat s tak respektovanou společností v oboru a podporovat její růst v zemi i po celém světě.“

O společnosti ASICS Corporation

Společnost ASICS Corporation je předním návrhářem a výrobcem běžeckých bot, ale i další atletické obuvi, oblečení a příslušenství. Název společnosti ASICS je odvozen od starého latinského rčení „Anima sana in corpore sano“, tedy „ve zdravém těle zdravý duch“. Tento slogan představuje základní myšlenku, na které značka firmy stále stojí. Společnost před více než 60 lety založil Kihachiro Onitsuka. Další informace jsou k dispozici na internetových stránkách www.asics.com

O společnosti hybris

Společnost hybris pomáhá firmám na celém světě prodávat větší množství zboží, služeb a digitálního obsahu prostřednictvím všech druhů kontaktních míst, kanálů či zařízení. Společnost hybris nabízí produkt zvaný OmniCommerce™, což je soubor nejmodernějších procesů pro řízení kmenových dat a jednotné obchodování, který firmám poskytuje komplexní pohled na zákazníky, produkty a objednávky, a zákazníkům komplexní pohled na uskutečňovaný obchod. Vícekanálový software společnosti hybris funguje na jediné platformě, která využívá otevřených standardů, umožňuje flexibilní neomezenou podporu inovací, vede k nejnižším celkovým nákladům vlastnictví, a navíc je možné ji upravovat a rozšiřovat do té míry, že už společnosti nebudou nikdy potřebovat žádnou jinou obchodní platformu. Přední analytické firmy v oboru považují společnost hybris za „lídra“ a označují její obchodní platformu jako jednu ze dvou nebo tří nejlepších na trhu. Stejný software je k dispozici v různých formách: tzv. on-premise, tj. přímo v prostorách klienta, on demand, tj. poskytovaný přes internet, nebo prostřednictvím řízeného hostingu, což umožňuje maximální flexibilitu obchodníkům všech velikostí. Společnost hybris si zvolilo více než 500 společností, mezi něž se řadí globální značky Coca Cola, P&G, Hornbach, Nespresso, Bridgestone, Kaiser+Kraft, Rexel, Levi’s, Lufthansa, Nikon a Toys’r’Us.

Společnost hybris působí v 15 zemích po celém světě. Hybris je budoucností obchodu. Více informací najdete na stránkách www.hybris.com