Schneider Electric představuje nové rackové řešení APC NetShelter SV

Praha, 8. května – Schneider Electric, světový specialista v energetickém managementu, představil nové rack řešení APC NetShelter SV, které kromě vybroušeného designu snadno integruje základní doplňky a další vybavení. Řada NetShelter SV je nabízena v mnoha velikostech, šířkách a hloubkách tak, aby splňovala i ty nejnáročnější požadavky. (TZ)

APC NetShelter SV je optimalizována pro základní aplikace splňující nejnutnější potřeby malého a středního IT byznysu, včetně kolokačního prostředí. Mezi základní rysy této řady patří:

  • Bezproblémová integrace rackových PDU (Power Distribution Unit, rozvodná napájecí jednotka) a kabelových systémů, včetně nástroje při instalaci svislých rackových PDU a vedení kabelů v zadní části skříně. Vertikální montážní lišty jsou plně nastavitelné, takže se skříň přizpůsobí mnoha IT aplikacím.

  • Kompatibilita zaručena – univerzální zadní upevnění, příslušenství a držáky, které jsou kompatibilní se všemi EIA-310 19palcovými zařízeními.

  • Provedení s kabelovým přístupem střechy, odnímatelnými bočními panely a předinstalovanými nožními šrouby a kolečky.

NetShelter SV doplňuje širokou škálu racků, kterou má Schneider Electric k dispozici. Tato řešení umožňují nejen odborníkům informačních technologií úsporu místa či nákladů. V nabídce jsou i konfigurace pro malé IT prostředí, ale i pro serverovny.

O Schneider Electric

Společnost Schneider Electric, světový specialista v energetickém managementu, nabízí integrovaná řešení napříč různými segmenty trhu. Zaujímá přední pozici v energetice a infrastruktuře, automatizovaných systémech pro průmysl a budovy a datových centrech. Silnou pozici má také v domovních elektroinstalacích. Společnost se zaměřuje na to, aby energie byla bezpečná, spolehlivá, efektivní, výkonná a ekologická.

Celosvětově působí Schneider Electric ve více než stovce zemí, kde zaměstnává přes 140 tisíc lidí. V roce 2012 dosáhl obrat celé skupiny 24 miliardy eur.

Schneider Electric se aktuálně umístil v prestižním žebříčku Nejobdivovanějších firem světa pravidelně sestavovaným časopisem Fortune. V segmentu elektroniky získal pátou pozici. Časopis Fortune připravuje žebříček již patnáct let, přičemž monitoruje 700 společností v 30 zemích světa. Hodnoceno je vždy 57 průmyslových odvětví, z každého z nich je pak vybráno 15 nejlepších a nejobdivovanějších společností.

www.schneider-electric.com