Zboží ze Slevomatu v Kouzelné almaře v den objednání

Praha, 24. června 2013 – Slevomat rozšiřuje možnosti doručování zboží prostřednictvím projektu Kouzelná almara. Standardně je zboží zakoupené na e-shopech do almar distribuováno do druhého dne (24 hodin), u Slevomatu je nově možné zboží vyzvednou již ten samý den. Od pondělí 24. června obdrží zákazníci skladové zboží objednané do jedenácté hodiny ještě ten samý den ve večerních hodinách. „S Kouzelnou almarou spolupracujeme od jejího spuštění v dubnu letošního roku. Zákazníci, kteří si do konce června objednají skladové zboží ze sekce Móda&Luxus, budou mít doručení do Kouzelné almary zdarma. V červenci bude cena za doručení stejná jako doposud – 59 korun, což je méně než v případě kurýrní služby nebo pošty,“ vysvětluje Jana Zahradníčková, marketingová manažerka portálu Slevomat. (TZ)

Slevomat nabízí možnost využití doručení zboží do Kouzelné almary tři měsíce, a za tuto dobu bylo touto cestou expedováno 5 tisíc kusů zboží. Nejčastěji zákazníci Slevomatu do almar objednávají zboží ze sekce Móda&Luxus, drogerii a předměty menší velikosti. „Na Slevomatu využíváme kromě Kouzelné almary kurýrní dopravce, ty využívají zákazníci pro dopravu rozměrnějšího zboží nebo mimopražští, kteří zatím nemají almary ve své blízkosti. Poslední možností je vyzvednutí na prodejně Slevomatu v pražské Myšák Gallery. S Českou poštou nespolupracujeme,“ komentuje Jana Zahradníčková.

Kouzelná Almara představuje alternativu k dosavadním způsobům doručování zboží z internetových obchodů. „Na poště zákazník ztrácí čas ve frontách, výdejní místa e-shopů jsou často špatně dostupná a kurýrní služby nenabízí dostatečnou časovou flexibilitu. Rozšíření spolupráce se Slevomatem ukazuje vysokou flexibilitu a především pohodlnost tohoto konceptu dopravy,“ říká David Pečenka, ředitel Kouzelné Almary.

Více o Slevomat.cz

Slevomat.cz je první a největší firmou, která na českém trhu představila koncept hromadného nakupování. Svým uživatelům každodenně představuje výjimečné cenové nabídky na předjednané služby a produkty. Za dobu svého fungování zákazníkům ušetřil již dvě a půl miliardy korun a rozšířil svou uživatelskou základnu na více než jeden a čtvrt milion lidí.

Slevomat.cz nabízí své služby v celé České republice a také na Slovensku, v Maďarsku, Bulharsku, Estonsku, Lotyšku a Litvě.

Více o Kouzelné Almaře

Kouzelná almara je prvním projektem v České republice, který nabízí revoluční způsob vyzvednutí zásilek z eshopů téměř kdykoliv, bez front a čekání. Almary jsou výdejní místa, která zásilku vydají po zadání unikátního PINu. PIN kód zákazník obdrží v SMS zprávě v době, kdy je jeho zboží připraveno k vyzvednutí, což je nejpozději do 24 hodin od objednávky.

Za projektem Kouzelné almary stojí investiční skupiny Miton, Enern a internetový podnikatel Tomáš Čupr. Almary jsou v první fázi rozmístěny na patnácti vysoce frekventovaných místech v Praze, jedná se především o nákupní centra. Do konce 2013 bude po České republice instalováno dalších sto almar.