Infor uzavřel nové partnerství se společností OR-NEXT v oblasti dodávek a podpory řešení Infor M3 na český trh

Praha – 22. července 2013 – Infor, přední poskytovatel podnikového aplikačního softwaru s více než 70 000 zákazníky, oznámil uzavření partnerství se společností OR-NEXT na českém trhu v oblasti dodávek řešení Infor M3, které patří do portfolia firmy Lawson Software získané akvizicí v loňském roce. Infor je třetí největší poskytovatel podnikových aplikací a přibližně jednu čtvrtinu globálního obratu ze softwarových licencí generuje prostřednictvím prodejního kanálu v rámci partnerské sítě Infor Partner Network (IPN).   (TZ)

Infor uzavřel se společností OR-NEXT, která je původním výhradním partnerem Lawson Software na českém trhu, nové partnerství dle programu IPN na dodávky řešení Infor M3. Nová smlouva je přímým důsledkem fúze mezi společnostmi Infor a Lawson Software.

OR-NEXT, dceřiná společnost skupiny OR, působí jako implementační a vývojový partner v oblasti podnikových informačních systémů. OR-NEXT dodává na českém trhu systém Infor M3 již od roku 1995 (jako nástupce společností Intentia CZ a Lawson), a to především výrobním společnostem ze všech segmentů. K jejím zákazníkům patří například Elektrizace železnic Praha, Faurecia, Kovolit, Obchodní tiskárny, OLMA, Okula Nýrsko, Sandvik a řada dalších.

Komentář OR-NEXT

„Nové partnerství se společností Infor nám umožní nadále pokračovat v kvalitní podpoře u našich stávajících zákazníků a současně je pro nás impulsem k dalšímu rozvoji našeho byznysu,“ řekl Bohuslav Cechmeister, ředitel divize M3 ve společnosti OR-NEXT. „Naši zákazníci produktu Infor M3 věří, což dokazuje bezmála 20 let úspěšných implementací na českém trhu. Nyní, s globálním záběrem a silnou podporu společnosti Infor atraktivita tohoto řešení ještě vzroste.“

Komentář Infor

„Infor se na českém trhu specializuje na výrobní odvětví a má široké portfolio řešení pro nejrůznější potřeby svých zákazníků,“ řekla Monika Vitásková, manažerka pro nepřímý prodej Infor Česká republika. „Díky řešení Infor M3 a vysoce kvalifikovaným službám společnosti OR-NEXT se potenciálním zákazníkům z dalších výrobních segmentů otevírá příležitost mít k dispozici řešení globální úrovně kombinované se špičkovou lokální expertízou.“

O společnosti Infor

Infor zásadně mění způsob sdílení a využívání podnikových informací, a pomáhá tak více než 70 000 zákazníkům ve 194 zemích zefektivňovat podnikání, řídit obchodní růst a rychle se přizpůsobovat změnám v oblasti obchodní poptávky. Infor nabízí odvětvově-specifické aplikace a sady vyznačující se rychlostí a inovativním, uživatelsky zaměřeným designem, který je jednoduchý, přehledný a elegantní. Infor poskytuje flexibilní způsoby nasazení softwaru, které nabízejí nejrůznější možnosti jeho provozování, včetně cloudu, on-premise či hybridního modelu. Více informací naleznete na www.infor.com.

Zákazníky společnosti Infor je:

  • 19 z 20 největších leteckých výrobců

  • 12 ze 13 největších firem z high-tech průmyslu

  • 10 největších farmaceutických společností

  • 84 ze 100 automobilových subdodavatelů

  • 23 z 50 největších amerických nemocnic

  • 43 z 50 největších průmyslových distributorů

  • 26 z 35 největších globálních maloobchodních řetězců

  • 5 z 10 největších pivovarů