Samsung GALAXY Note 3 už v příštím týdnu v prodeji

Praha, 18. září 2013 – Nedočkaví zájemci z České republiky budou mít možnost si koupit očekávanou novinku Samsung GALAXY Note 3 ve stejný den stejně jako fanoušci z celého světa. Nejnovější Note, který byl představen na nedávném veletrhu IFA v Berlíně, se začne prodávat na českém trhu už příští středu, 25. září. Doporučená maloobchodní cena je 18 999 Kč včetně DPH. (TZ)

Samsung GALAXY Note 3 je vybavený 5,7palcovým displejem Super AMOLED s Full HD rozlišením, tělo přístroje je tenké jen 8,3 mm a váží 168 gramů. Baterie má kapacitu 3 200 mAh. Na zadní straně je vybaven fotoaparátem s rozlišením 13 megapixelů s inteligentní stabilizací a LED bleskem s vysokou hodnotou indexu podání barev (CRI).

Samsung GALAXY Note 3 podporuje nejnovější technologii LTE a zároveň podporuje i nejvyšší počet frekvencí. Je také vybaven ve svém oboru největší operační pamětí RAM o velikosti 3 GB, která zaručuje větší rychlost a vyšší výkon přístroje. Součástí GALAXY Note 3 je také vylepšené pero S Pen, které nově definuje a modernizuje klasické psaní poznámek a nabízí možnost vykonávat každodenní úkony pouhým jedním kliknutím. Jediným kliknutím na displej přístroje se aktivuje Příkaz ukázáním (Air Command), který nabízí pět užitečných funkcí zjednodušujících a urychlujících práci s přístrojem. Při použití funkce Air Command už uživatelé nemusí přepínat mezi obrazovkami, pamatovat si příkazy ani prohledávat různá menu.

Pokud se zákazníci rozhodnou vydat pro Samsung GALAXY Note 3 ke svému oblíbenému prodejci mobilních telefonů či elektroniky, doporučujeme si nejprve ověřit dostupnost nového Note 3. V následujících dnech by se měl postupně objevit v celé distribuční síti.

Fotografie GALAXY Note 3 jsou k dispozici zde:

http://www.samsungmobilepress.com/2013/09/04/GALAXY-Note-3-1

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 270 000 lidí v 79 zemích světa s ročním obratem 187,8 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.