Telekomunikační radní Ondřej Malý hostem zářijového Crazy Výslechu

(Praha, 25. 9. 2013) – Agentura Crazy Tomato v srpnu odstartovala seriál facebookových rozhovorů. V září dostanou fanoušci šanci pokládat otázky Ondřeji Malému, členu Rady Českého telekomunikačního úřadu. Radní na ně odpoví týden před vypuknutím prestižní oborové konference Mobile Internet Forum. (TZ)

Ohromně nás těší, že Ondřej souhlasil s rozhovorem. Věřím, že lidé využijí jeho otevřenosti a že se sejde řada zajímavých otázek,” raduje se Zdeněk Fekar, marketingový ředitel Crazy Tomato. “Radost mám i z odměny, kterou můžeme nabídnout lidem, kteří přes naši facebookovou aplikaci otázku položí,” dodává Fekar.

Díky partnerství s online vydavatelstvím Internet Info totiž organizátoři interview ze všech položených otázek vyberou jednoho výherce, který získá zdarma vstup na letošní Mobile Internet Forum.

Pokládat otázky mohou lidé už nyní (položené otázky se zobrazí až po zodpovězení, nicméně správnost vložení uživatel pozná, protože mu aplikace nabídne sdílení otázky na zdi facebookového profilu), Ondřej Malý na ně bude odpovídat ve čtvrtek 3. října od 11 hodin. Otázky je možné pokládat prostřednictvím aplikace na adrese https://www.facebook.com/crazytomatocom/app_272385129567380

Ondřej Malý je radním ČTÚ od března 2012. Předtím pracoval jako novinář, naposledy v Hospodářských novinách. Vždy se specializoval na technologie a telekomunikace, má za sebou i zkušenosti z firmy vyvíjejí počítačové hry.

V srpnu měli čtenáři možnost zpovídat Martina Jaroše, tvůrce známých reklam mobilních operátorů, který nyní pracuje v Kataru. Martin Jaroš i Ondřej Malý budou hosty konference Mobile Internet Forum 2013. Více informací o konferenci najdete na http://www.tuesday.cz/akce/mobile-internet-forum-2013/

Aplikaci Crazy Výslech navrhl a vyvinul tým agentury Crazy Tomato složený z projektového manažera Michala Komára a developera Martina Mikulky.

Crazy Tomato se zabývá mobilním marketingem, mezi služby, které nabízí, patří SMS a MMS komunikace, cílené SMS a MMS, aplikace pro chytré telefony, mobilní prezentace, reklama na mobilních stránkách. Firma se za dobu své existence stala spolehlivým partnerem desítek firem pro oblast mobilní marketingové komunikace. Na trhu působí od roku 2005.