Milan Hruška nastupuje na pozici obchodního ředitele Berghof

PRAHA, 8. října 2013 – Společnost  IS  Berghof s.r.o., dodavatel podnikového softwaru pro generování přínosů ve výrobních firmách, oznámila, že na pozici obchodního ředitele byl jmenován Ing. Milan Hruška (44). Jeho hlavní rolí v nové funkci bude rozvoj obchodních příležitostí v České republice a růst zákaznické základny zejména ze segmentu průmyslové výroby. Milan Hruška do té doby pracoval na pozici obchodního konzultanta společnosti Berghof, kde realizoval veškeré obchodní, marketingové a předprodejní aktivity společnosti. (TZ)

Před svým nástupem do společnosti Berghof v roce 2009 pracoval Milan Hruška na nejrůznějších konzultačních pozicích v celé řadě IT společností včetně s3z, RTS, Navisys či Gemma Systems. Má více než 20 let zkušeností s podnikovými ERP systémy postavenými na technologiích Oracle, Navision (dnes Microsoft) či Baan (dnes Infor). Speciálně  se věnuje  oblasti řízení výroby a logistiky, jeho pracovní zkušenosti rovněž zahrnují technologické pozice ve společnostech Adamovské strojírny či Motorpal.

Ve svém volném čase se Milan Hruška věnuje rozmanitým koníčkům, mezi které patří golf, střelba, četba a cestování.

„Milan patří již více než 4 roky k hlavním pilířů společnosti Berghof v České republice,“ řekl Jiří Rakušan, jednatel společnosti IS Berghof s.r.o. „Jeho dlouholeté zkušenosti v segmentu výroby a podnikového softwaru jsou pro naše zákazníky zárukou kvalifikovaného a efektivního přístupu k řešení jejich výrobních výzev. Očekáváme, že z pozice obchodního ředitele bude mít ještě pozitivnější vliv na růst naší společnosti.“

O společnosti Berghof

Společnost Berghof Systeme byla založena v roce 1992 v Königsee (Německo). Sídlo společnosti v Durynsku je zároveň centrálou skupiny firem v Německu, Rakousku (Vídeň), Spojených Státech (Detroit) a České republice (Olomouc). Více než dvacet let skupina Berghof úspěšně podporuje zákazníky z řad výrobních a obchodních společností při plnění stanovených podnikových cílů. Jedná se o snižování skladových zásob, zkracování průběžné doby výroby, zvyšování spolehlivosti dodávek a kombinace těchto cílů dle konkrétního typu výroby, od sériové až po zakázkovou výrobu s charakterem projektu.

Klíčové kompetence firmy Berghof spočívají v expertní znalosti procesů ve výrobních firmách. Jako specialista na ERP/APS  Tuning a optimalizaci zdrojů a komplexních procesů v zakázkové výrobě patří k firemnímu profilu vedle vývoje softwaru také dodávky špičkového ERP řešení německé společnosti PSI AG s názvem PSIpenta, kompletní péče o zákazníka – systémová integrace, vedení projektu, školení, konzultace, údržba a podpora po implementaci příp. následné optimalizace. Více informací lze nalézt na www.berghof.cz.