Samsung GALAXY Note 3 v podzimních barvách

Samsung GALAXY Note 3 se inspiroval podzimem a nabízí v obchodech pouzdra v barvách padajícího listí. Kromě nich je k dostání například sada pro bezdrátové nabíjení nebo Game Pad. (TZ)

14. října 2013

Podzim nejen za okny

Odolné flipové pouzdro s  koženým vzorem dokonale ladí s designem nového chytrého zařízení Samsung GALAXY Note 3. Je k dostání v široké paletě podzimních barev a kromě originálního provedení nechybí ani funkční vlastnosti – funkce Auto Wake-Up probudí telefon ve chvíli, kdy kryt odklopíte. Pouzdro má i kapsu, kam si uživatelé mohou uložit například vizitky.

K dispozici bude v barvě: černá, bílá, oranžová, růžová, béžová, světle modrá, tmavě modrá.

Doporučená cena: 999 Kč s DPH.

Další variantou je vylepšené flipové pouzdro S-view, které díky průhlednému okénku umožňuje kontrolovat jediným pohledem stav vašeho přístroje, aniž by bylo nutné kryt odklápět nebo fotografovat se zavřeným krytem. Díky jeho vylepšeným funkcím můžete také měnit barvu na pozadí displeje, když je poudro zavřené. Stejně jako u flipového pouzdra s kapsou platí, že se telefon automaticky aktivuje při otevření krytu a současně se telefon automaticky zamkne, když kryt zavřete.

K dispozici bude v barvě: černá, bílá, oranžová, růžová, béžová, světle modrá, tmavě modrá.

Doporučená cena: 1 199 Kč s DPH.

Sada pro bezdrátové nabíjení

Samsung GALAXY Note 3 již nepotřebuje kabely k dobíjení. S novou sadou pro nabíjení to zvládne bezdrátově. Její součástí je podložka a speciální kryt, který má v sobě zabudovanou cívku. Telefon pak na podložku jednoduše položíte a nemusíte se o nic víc starat – přístroj se začne nabíjet automaticky. A pro ty, kteří touží jak bezdrátově nabíjet, tak mít také zavírací kryt, připravil Samsung v bílém a černém provedení Flipové pouzdro S-view pro bezdrátové nabíjení (1 699 Kč s DPH).

Doporučená cena sady pro bezdrátové nabíjení je 1 999 Kč s DPH.

Game Pad

Samsung GALAXY Note 3 potěší velikostí svého displeje příznivce mobilních her, na které společnost Samsung myslí i při vývoji příslušenství. Game Pad s ním snadno propojíte a užijete si hraní nejnovějších her bez omezení, kdekoli a kdykoli chcete

K dispozici bude v provedení: černá.

Doporučená koncová cena je 2 299 Kč s DPH.

Výčet příslušenství však tímto nekončí. Kromě zmiňovaných zařízení nechybí například nabíjecí sada s extra baterií (949 Kč s DPH), držák do auta (599 Kč s DPH) či ochranná fólie za 239 Kč s DPH.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 270 000 lidí v 79 zemích světa s ročním obratem 187,8 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.