AppSatori se stává Premier SMB Resellerem Google Apps

Praha, 7. listopadu 2013 – Společnost AppSatori s.r.o. se stala prémiovým dodavatelem řešení Google Apps pro malé a střední firmy. Získáním certifikátu Premier SMB Reseller Google Apps potvrdila svoji odbornou kompetenci v oblasti zavádění a integrace cloudových služeb Google do malých a středních firem. V České republice jsou pouze dvě firmy, které tímto certifikátem disponují. V rámci celého evropského regionu pak poskytuje tyto služby pod značkou Premier SMB Reseller Google Apps pouze 23 firem. (TZ)

Do klasického partnerského programu Google je celosvětově zapojeno přes 6000 firem. Nálepku Premier ale získává pouze zlomek z nich. Vybrané firmy, které prokážou své zkušenosti a splní řadu kritérií stanovených Googlem, získají četné výhody. Například mají dřívější přístup k novým funkcím, mohou lépe využít technických znalostí odborníků z Google a celkově navazují užší spolupráci s touto společností, což vede k poskytování plnohodnotnějších služeb zákazníkům. Kromě toho je pro zákazníky “prémiovost” zárukou kvality.

„Vyšší úroveň partnerství je pro nás potvrzením, že naši práci děláme dobře. Výhody budou čerpat především zákazníci, kterým tak můžeme nabídnout ještě lepší služby,“ říká spoluzakladatel společnosti Ivan Kutil. „Od začátku věříme, že do IT přichází nové časy a Google je lídrem této změny. Zákazníkům tak kromě technologií zprostředkováváme i změnu myšlení a otevíráme pohled na možnosti, které cloud nabízí jako celek,“ dodává další ze zakladatelů společnosti AppSatori Přemysl Brýl.

Google Apps přinášejí organizacím všech velikostí pokročilé nástroje pro komunikaci a spolupráci. Cloudová sada kancelářských aplikací umožňuje být v kontaktu a pracovat odkudkoli, navíc i z jakéhokoli zařízení. Využití infrastruktury Google pro zákazníky znamená, že čerpají služby s minimální údržbou i náklady na provoz a garantovanou dostupností.

„AppSatori doporučuji každému, kdo hledá flexibilního a spolehlivého partnera pro implementaci Google Apps,” říká výkonný ředitel Granton Consulting Jan Kuba a vysvětluje „Projevili ochotu, vstřícnost a flexibilitu od prvotního kontaktu až po smluvní uzavření spolupráce. Ohledně služeb, které jsme potřebovali urgentně vyřešit, velice rychle zareagovali, jasně vysvětlili, co pro nás mohou udělat, předložili komerční nabídku a byli vstřícní diskusi o jejích dílčích úpravách s ohledem na naše specifika.“

Na světě je kolem pěti milionů firem, které Google Apps využívají. Denně toto řešení nově zavádí 5000 zákazníků. Firmy totiž stále častěji hledají možnosti, jak si řadu úkonů usnadnit a věnovat se nakonec opravdu tomu podstatnému. Cloudové řešení jim navíc nabízí obrovskou flexibilitu, sympatické možnosti sdílení a přehledný prostor pro strategické plánování.

O společnosti AppSatori

AppSatori se jako první firma v České republice začala plně orientovat na Google služby. Nyní nabízí kompletní servis pro bezproblémový přechod na Google Apps – nastavení prostředí spolu s migrací dat, řízení změny, průběžné vzdělávání uživatelů i rozšíření možností pomocí vývoje automatizací a aplikací. Společnost má tým certifikovaných specialistů a dlouholeté know/how v používání Google služeb a technologií. Mezi spokojené klienty patří např. Technologická agentura České republiky, Národní centrum bezpečnějšího internetu, Granton Consulting, CEMark nebo Your Prague Hotels. Další informace jsou dostupné na webu společnosti htttp://www.appsatori.eu.