AT Computers spouští největší akci všech dob – PYROMÁNII

Ostrava, 11. 11. 2013 – Společnost AT Computers připravila pro své partnery a zákazníky jedinečnou akci s názvem Pyrománie. Za nákup produktů od AT Computers můžou nyní získat skvělý profi ohňostroj v hodnotě několika tisíc korun, se kterým si užijí spoustu zábavy a stanou se hvězdou každé silvestrovské párty. (TZ)

I tentokrát jsou podmínky jednoduché. Stačí se od 1. listopadu do 13. prosince zaregistrovat na stránce akce www.atcomp.cz/megaakce a nakoupit produkty za minimálně 150 000 Kč bez DPH. To je cesta, jak se stát majitelem jednoho ze dvou tisíců připravených profi ohňostrojů. V rámci Pyrománie může každý zaregistrovaný zákazník AT Computers získat až čtyři ohňostroje a spoustu pyrotechniky k tomu

Jeden set profesionální pyrotechniky obsahuje Ohňostroj PROFI kompakt 3. kategorie (49 ran/30 mm, 90 sekund skvělé zábavy na jedno škrtnutí sirkou), dále 2 „malé“ ohňostroje, 25 pískajících raketek s explozí, 5 velkých petard s knotem DUMBUM, 10 velkých petard s knotem BOMB, 4 prskající fontány a dvě balení 16cm prskavek.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 10 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.