OKIN BPO bude poskytovat služby společnosti Verizon Enterprise Solutions v regionu EMEA

OKIN BPO, divize společnosti OKIN GROUP a.s., s potěšením oznamuje, že si ji vybrala společnost Verizon Enterprise Solutions, pro kterou bude pokračovat v poskytování služeb podpory podnikových procesů evropským zákazníkům společnosti Verizon Enterprise. (TZ)

OKIN  BPO bude pro Verizon zajišťovat předprodej a podporu prodeje, řízení objednávek, řízení a realizaci projektů a poprodejní podporu včetně služeb plánování, provozu a údržby. OKIN BPO též zajišťuje prostřednictvím svého zákaznického centra technickou podporu v osmi evropských jazycích v režimu 24×7.

V současné době OKIN BPO provozuje dvě delivery centra, ze kterých zajišťuje služby podnikových procesů – jedno v Ostravě, kde zaměstnává 700 lidí, a jedno v Praze se 60 zaměstnanci. Společnost nicméně hodlá své aktivity v horizontu příštích tří let rozšířit, a to nejen v lokalitách, kde již působí, ale i do dalších zemí střední a východní Evropy.

„Hledáme zaměstnance, kteří hovoří anglicky a dalšími evropskými jazyky, zkušené profesionály v oblasti telekomunikací a IT, a lidi, kteří mají prokazatelné kvality v oblasti zákaznické podpory,“ uvádí Radomír Sabela, výkonný ředitel OKIN BPO.

„Tým OKIN BPO hraje důležitou roli – je prodlouženou rukou globálních a technických týmů společnosti Verizon,“ říká Martin Burvill, senior vice president pro globální aktivity společnosti Verizon Enterprise Solutions, a dodává: „OKIN BPO zajišťuje podporu pro Verizon již od roku 2004 a je již plně integrován do našeho špičkového provozního modelu. Těšíme se na pokračování spolupráce a naši globální zákazníci se mohou těšit zase na to, že se jim bude dostávat služeb, které jsou skutečně nejlepší ve své třídě.“

V Ostravě dne 9. prosince 2013

O společnosti Verizon Enterprise Solutions

Verizon Enterprise Solutions vytváří globální propojení, která pohání růst a inovaci v podnikání a posouvají celou společnost kupředu. Jejich specializovaná řešení pro jednotlivá odvětví a komplexní a globální velkoobchodní nabídka služeb zajišťovaných na plně zabezpečených platformách pro mobilitu, cloudové služby, strategické sítě a nejvyspělejší komunikace nám pomáhají otevírat nové příležitosti pro inovaci, investice a podnikovou transformaci na celém světě.
www.verizonenterprise.com

O společnosti OKIN GROUP, a.s.
OKIN GROUP je předním dodavatelem efektivních řešení na míru pro podniky ve střední a východní Evropě. Na českém trhu působí od roku 1993, má více než 2000 zaměstnanců a své služby poskytuje v ČR, na Slovensku, Ukrajině, v Srbsku, Bulharsku, Rumunsku a Polsku. Skupina OKIN zastřešuje dvě značky, OKIN FACILITY a OKIN BPO.

OKIN BPO se specializuje na outsourcing podnikových procesů (business process outsourcing) a ve svém oboru patří mezi největší poskytovatele služeb v České republice. Zaměřuje se především na realizaci interních podpůrných činností administrativního charakteru, jako je například účetnictví, fakturace, zpracování objednávek, správa databází, vymáhání pohledávek či zákaznický servis. Firma nyní provozuje dvě dodavatelská centra v Praze a Ostravě. V současné době se chystá vytvořit třetí v ostravském komplexu Orchard, z něhož bude poskytovat služby nadnárodním korporacím i regionálním firmám v Evropě. Dohromady zaměstnává téměř 700 zaměstnanců.

www.okinbpo.com