Společnost KOMIX oznamuje změnu ve vlastnické struktuře

Praha, 9. prosince 2013 − Spoluzakladatel a dlouholetý ředitel společnosti KOMIX s.r.o., Petr Kučera, odprodal svůj vlastnický podíl a novým společníkem se od 29. listopadu stal Tomáš Rutrle. Ten ve společnosti KOMIX působí od začátku tohoto roku na pozici generálního ředitele. Petr Kučera i nadále zůstává v týmu KOMIX na pozici Business Development Managera. (TZ)

Na činnost společnosti, ani na její dlouhodobé směřování nemá změna vlastnické struktury bezprostřední vliv. KOMIX chce být významnou ryze českou IT společností, která je hrdá na své technické schopnosti a dokáže je efektivně využít ku prospěchu svých zákazníků.

O společnosti KOMIX

KOMIX s.r.o. je česká společnost založená v roce 1992. Specializuje se na dodávky informačních systémů nebo aplikací na klíč, dále pak na integrační nebo transformační projekty. Společnosti KOMIX také poskytuje konzultační služby zaměřené jak na návrh informačních systémů, tak na jejich kvalitu, testování a provoz.

Posláním společnosti KOMIX je pomocí ICT technologií zlepšovat lidem život, usnadnit jim práci a firmám a organizacím poskytovat dlouhodobou konkurenční výhodu.

Více informací najdete na www.komix.cz.