CZC.cz spouští povánoční slevy už 25. prosince

Žádné ležáky, ale hity Vánoc se slevou nebo dárkem najdou zákazníci CZC.cz hned na první svátek vánoční. Slevy a dárky v hodnotě až několik tisíc korun budou platit na notebooky, PC, chytré telefony i na herní konzole, tedy na zboží, které se letošní Vánoce prodávalo nejvíce. (TZ)

Všechny povánoční slevy najdou zákazníci na přehledném rozcestníku, kde uvidí i přesnou výši slevy.

„Neuvádíme umělé slevy vzniklé porovnáním doporučené ceny výrobce staré i několik let se současnou cenou. Všechny slevy se u nás odvíjí od skutečné ceny před vypuknutím výprodeje, což si může každý ověřit na grafu vývoje ceny v našem e-shopu,“ zdůraznil marketingový ředitel CZC.cz Kamil Demuth.

Povánoční slevy jsou v CZC.cz tradicí, konec roku je nákupně silným obdobím. „Lidé utrácejí peníze, které dostanou na Vánoce, dokupují příslušenství k nové elektronice. Řada z nich na výprodeje vyloženě čeká a nakupují například pro sebe vánoční dárky až po Vánocích,“ vysvětlil Demuth.

Nejúspěšnější období v roce

Prodeje těsně po Vánocích každoročně navazují na vysoký obrat v předvánočním období.

„Letošní prosinec je pro nás rekordní, už teď na CZC.cz nakoupilo přes 120 000 zákazníků, kteří zde utratili více než 300 milionů Kč. Podle dosavadního vývoje očekáváme meziroční růst tržeb v prosinci o cca 40 %,“ sdělil Demuth.

O společnosti CZC.cz:

CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou v České republice, což dokazuje i úspěch v hlasování o nejoblíbenější e-shop ShopRoku 2013 a 2012. Za 15 let své existence prodal 9 mil. produktů více než 2,5 mil. zákazníkům. CZC.cz je držitelem mnoha ocenění a certifikátů, od Křišťálové lupy 2006 a 2007, certifikátů Gold Partner Microsoft či HP až po certifikát výjimečnosti společnosti TÜV SUD Czech či loga SOAP Sdružení na ochranu spotřebitelů. CZC.cz je ryze česká firma a zaměstnává přes 130 zaměstnanců (více na www.czc.cz). Posláním firmy je pomáhat lidem bezstarostně objevovat a pořizovat si nové technologie.