SYSCOM Software zahajuje rok v nových barvách

S novým logem, novým grafickým designem a především novou podobou i inovovaným obsahem webových stránek vstupuje do roku 2014 společnost SYSCOM Software spol. s r.o.   (TZ)

Web ssw.cz nyní splňuje všechna kritéria kvalitního, moderního webu. „Nová grafická identita a přehlednější struktura webových stránek přispěje k lepší komunikaci s klienty a zároveň přesněji vystihuje filosofii naší firmy,“ uvedl ředitel SYSCOM Software Kamil Bouška.

Česká společnost SYSCOM Software funguje na trhu více než dvacet let. Zaměřuje se zejména na dodávky komplexních řešení v oblasti informačních systémů a dalších IT služeb. Hlavní činností společnosti je vývoj softwaru na zakázku pro státní správu a vývoj a realizace IT řešení na míru podle individuálních potřeb klientů ve veřejné i komerční sféře.

Nová podoba webových stránek www.ssw.cz nabízí dokonalý přehled o aktivitách společnosti, o jejích produktech a systémech. Samozřejmou součástí jsou přímé kontakty na vedení pražské centrály i pobočku v Hradci Králové. Součástí portálu jsou rovněž vstupy pro registrované klienty na hotline jednotlivých systémových řešení.