Sophos expanduje do Silicon Valley

společnost Sophos otevírá novou pobočku v kalifornském Silicon Valley. Rozšíření do Bay Area v San Francisku je pro společnost Sophos, globálního lídra v oblasti IT zabezpečení, klíčovou záležitostí, která svědčí o další fázi jejího růstu. Nová pobočka posiluje schopnost společnosti podporovat rozšiřující se síť prodejců s přidanou hodnotou, distributorů a strategických partnerů v celé Severní Americe, a zejména na západním pobřeží. (TZ)

“Přítomnost Sophosu v Silicon Valley nám dává jedinečnou příležitost využít veškeré technologické trendy a příležitosti k partnerství, které se v této oblasti hojně nabízejí.  Silicon Valley je proslulé centrum počítačového a technologického průmyslu, kde se sdružují špičkoví odborníci z celého světa a vznikají zde strategické vztahy, které pomohou Sophosu dostat se na vyšší úroveň,” říká generální ředitel společnosti Sophos Kris Hagerman.

Fotografie nové pobočky Sophosu v Silicon Valley ke stažení zde.

O společnosti Sophos

Již více než 100 milionů uživatelů ze 150 zemí se spoléhá na komplexní bezpečnostní řešení společnosti Sophos jako na nejlepší možnou ochranu před pokročilými hrozbami i ztrátou dat. Společnost Sophos nabízí jednoduše implementovatelné, spravovatelné a použitelné služby síťové bezpečnosti,zabezpečení koncových bodů, webových prezentací, elektronické pošty i mobilních zařízení. To vše za podpory globální sítě pro zkoumání hrozeb SophosLabs.

Společnost Sophos sídlí v americkém Bostonu a v britském Oxfordu. Více informací o společnosti naleznete na adrese www.sophos.com.