OZAKI představuje vtipné nabíječky a praktická pouzdra pro nové iPady

Praha, 24. ledna 2014 Tchajwanská značka bláznivých a originálních krytů OZAKI představila novou řadu produktů v čele s vtipnými externími bateriemi O!tool Battery. Značka uvedla také pouzdra pro iPad Mini, iPad Mini s Retina displejem a iPad Air. České zastoupení se pochlubilo také plnou distribuční sítí od příchodu na trh v srpnu 2013. (TZ)

O!tool Battery T52 (kapacita 5 200 mAh) a O!tool Battery J104 (kapacita 10 400 mAh)

Vtipné externí dobíjecí li-pol baterie s tváří robůtka mají kapacitu 5 200 mAh nebo 10 400 mAh v závislosti na modelu. Baterie jsou vybaveny dvojicí USB výstupů pro dobíjení mobilních zařízení, jedním microUSB vstupem pro nabíjení samotné baterie a zásuvkovým konektorem pro přímé a rychlé nabíjení ze sítě. V balení jsou navíc přibaleny čtyři redukce pro US, UK, EU a AU sítě. Od ostatních baterií na trhu se liší LCD displejem, který v případě nabíjení ze sítě ukazuje zbývající čas. Naopak v případě dobíjení dalšího zařízení informuje o zbývající kapacitě v procentech. Doporučená cena je 2159 Kč za 5 200 mAh model, resp. 2969 Kč za model s větší kapacitou.

O!coat Relax – 360° pouzdra pro iPad Air

Do nejpopulárnější produktové řady O!coat nově přibyly chytrá pouzdra Relax pro iPad Air. Díky nim je možné iPad postavit a opřít v nejrůznějších úhlech a pozicích v landscape i portrait režimu. Každé pouzdro vypráví „příběh“ a nabízí inspiraci na 55 způsobů, jak nejlépe zrelaxovat. Majitelé O!coat Relax si mohou stáhnout aplikaci Just Relax pro iOS, která vyhledává relaxační střediska v okolí. Pouzdra jsou navíc vybavena magnety pro aktivaci pohotovostního režimu tabletu. Zakoupit je lze za doporučenou cenu 1759 Kč.

O!coat Travel – štíhlá pouzdra s populárním Y-designem pro iPad Air i iPad Mini s Retinou

Stylové barevné pouzdra z kvalitní pryže pro iPad Air i iPad Mini s Retina displejem jsou vybaveny populárním Y-stojánkem, který nabízí několik poloh pro sledování a práci s tabletem. Každé z 11 tematických cestovních pouzder vypráví příběh některého ze světových měst, např. New York, Londýn, Řím, apod. Všechna pouzdra jsou rovněž vybavena integrovanými magnety. V obchodech jsou k dispozici za doporučenou cenu od 1 349 Kč.

O!coat Slim – elegantní pouzdra pro iPad Mini s Retina displejem

Elegantní štíhlá pouzdra O!coat Slim jsou dostupná v bílé, červené a černé variantě. Pro pohodlné ovládání iPadu jsou vybavena magnety pro aktivaci pohotovostního režimu a poskytují pohodlný přístup ke všem hardwarovým tlačítkům tabletu. O!Coat Slim je v obchodech za doporučenou cenu od 979 Kč.

Pouzdra a příslušenství OZAKI jsou v Česku k dispozici v celé distribuční síti od Apple Reseller obchodů, prodejen Electro World a předních internetových obchodů Smarty.cz, SunnySoft.cz, Mall.cz, CZC.cz.

Odkazy na fotografie produktů ve vysokém rozlišení jsou v nadpisu každého z uvedených produktů.

O OZAKI

Společnost se sídlem v Tchaj-peji založil tvořivý podnikatel, který svou inspiraci našel v japonském Tokiu v tamním dokonalém soužití nejrůznějších společenských protikladů. Tato směsice tradicí a nových trendů se projevuje v každém produktu OZAKI. V OZAKI se nesnažíme vypadat jako všichni ostatní nebo předstírat, že jsme něco, co nejsme. Chceme dát lidem možnost volby být tím, kým chtějí – hraví, blázniví, originální, tvořiví nebo spontánní. Proto je naším mottem „Dare to Be,“ tedy odvaž se být tím, kým chceš.