Hattrick AT Computers

Ostrava, 11. 2. 2014 – Společnost AT Computers se stala již potřetí celkovým vítězem ankety Český IT distributor roku v absolutní kategorii a poprvé v historii se v této královské kategorii umístila na prvním místě také na Slovensku. AT Computers získala v české části ankety, kterou každoročně vyhlašuje vydavatelství DCD Publishing a Reseller Magazine, celkem 1878 bodů a ve slovenské části potom 841 bodů. (TZ)

„O takovém výsledku jsme ani nesnili. Opravdu jsme zůstali mile překvapeni jak výsledkem v České republice, tak především výsledkem na Slovensku, kde se nám takto skvěle podařilo uspět poprvé v historii. Chci upřímně poděkovat všem, kteří nám dali svůj hlas, a stejně tak celému týmu AT Computers za dobře odvedenou práci,“ komentoval výsledky Petr Vaněk, obchodní ředitel AT Computers.

„Tyto výsledky nás neuvěřitelně těší. Děkujeme všem našim partnerům, kteří nám v Čechách i na Slovensku dali svůj hlas. Nesmírně si vážíme jejich důvěry, která je pro nás závazkem do celého letošního roku. Budeme se snažit nezklamat je, aby byli s našimi službami vždy maximálně spokojeni,“ zhodnotil výsledky ankety Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

Anketa Český a Slovenský IT distributor začíná tradičně na konci srpna a hlasovat v ní mohou všichni zákazníci a partneři distribučních společností v Čechách a na Slovensku. Výsledky jsou následně oznámeny začátkem nového roku. Vítěz absolutní kategorie získává oprávnění užívat titul a logo nejúspěšnějšího IT distributora roku 2013.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 10 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.