Panasonic představil na veletrhu ISE vizuální end-to-end řešení

Schopnost společnosti Panasonic poskytnout integrovaný systém vizuálního řešení typu end-to-end byla prezentována na působivém stánku o rozloze 400 m² prezentujícím rovněž nové technologie, které budou utvářet budoucnost profesionálních zobrazovacích řešení. (TZ)

Prezentace inovací

Předvedení nové generace osvětlovacích projektorů typu solid state využívajících laserového světelného zdroje a představení projektorů a profesionálních zobrazovacích řešení s rozlišením 4K jasně ukázalo, že společnost Panasonic je v popředí vizualizačního vývoje a hlavním hráčem na trhu nejmodernějších řešení pro různé aplikace.

Pozice společnosti Panasonic jako dodavatele kompletního sortimentu profesionálních displejů je nyní posílena nabídkou 98″ a 84″ 4K LED displejů, které jsou nejnovějšími přírůstky řady velkoformátových displejů.

Projektory s rozlišením 4K pro velké prostory disponují nově vyvinutou a v oboru první technologií čtyřnásobného počtu bodů. Promítají ostrý obraz, který je k nerozpoznání od skutečnosti díky detailům ve 4K rozlišení a mimořádně jasnému podání.  Další inovací v řadě produktů s rozlišením 4K, je kamera 4K Varicam, která bude představena později v roce 2014 a demonstruje schopnost přechodu televizního vysílání na 4K kvalitu.

Panasonic rovněž poprvé vystavoval vůbec první laserový 1čipový projektor DLP s 6000 lumeny na světě, který je doplněním stávající řady projektorů Solid Shine™ a který zvládá 20 000 provozních hodin bez nutnosti výměny lampy.

Prezentace profesionálních displejů: živá módní přehlídka

Spojením proslulého profesionálního projektoru PT-DZ21K a videostěny z LCD obrazovek bez okrajů vytvořila společnost Panasonic elegantní a působivou produkci módní přehlídky, která byla filmována profesionálními televizními kamerami Panasonic. Obraz na videostěnách byl řízen pomocí softwaru zpracovávajícího více oken, což umožňuje kombinovat a prezentovat různé video zdroje do finální působivé podoby.

Projektory pro veřejnou prezentaci: videomapping a digitální nápisy

Replika Braniborské brány s úchvatnými efekty mapování obrazu projekcí na model budovy pomocí projektoru PT-DZ16K představilo geometrickou úpravu projekce, nastavení barev a celkovou flexibilitu systému.

Řešení pro spolupráci: vzdělávání a podnikání

Společnost Panasonic se zaměřuje na vzdělávání, takže představila řešení pro masivní otevřené online školení (Massive Open Online Course, MOOC). To využívá poslední generaci interaktivních displejů pro realizaci školení a jeho záznam pomocí kamer Panasonic. Obsah je pak v reálném čase sdílen buď online, nebo v posluchárně pomocí profesionálního projektoru s vysokou úrovní jasu.

Pro firemní trh představil Panasonic v souladu se současným trendem BYOD (přines si vlastní zařízení) kompletní řadu displejů LED LCD a přenosných projektorů kompatibilních s technologií Miracast™.

V řídicím pracovišti stánku bylo možné se blíže seznámit s řešením CCVE a souvisejícími videostěnami, které poskytují kompletní řešení pro zabezpečení firemního prostředí.

Hana Grůzová, regionální marketingová manažerka ve společnosti Panasonic, říká: „Jsme jediným dodavatelem poskytujícím kompletní vizuální řešení pro celou řadu sektorů, takže nám veletrh ISE 2014 poskytl skvělou příležitost prezentovat se prostřednictvím ukázek našich výrobků v akci. Díky pěti novým řadám projektorů i profesionálním displejům dokáže společnost Panasonic poskytovat dokonalá řešení odpovídající potřebám našich zákazníků.“

„Na veletrhu ISE byla část našeho stánku věnovaná řešením pro segment pronájmů a pořadatele akcí. Byly zde k vidění příklady nejzajímavějších případových studií společnosti Panasonic, a také způsoby, jak mohou naši zákazníci používat naše nejmodernější technologie pro obohacení živých akcí.“

Fotografie Panasonic jsou dostupné zde: http://bit.ly/1ffwPgP

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 500 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 68 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2013. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/