Balíček Volám občas operátora Mobil od ČEZ shodil první jarní kilo

Od 1. dubna mohou zákazníci Mobilu od ČEZ volat za 1 Kč za minutu. Stačí si aktivovat hlasový balíček Volám občas se slevou 50 %. (TZ)

„Mobil od ČEZ za pár dní oslaví první půlrok na trhu. Rozhodli jsme se dát našim zákazníkům dárek za jejich přízeň a potenciálním zákazníkům důvod, aby se rozhodli právě pro nás. Na jaře všichni shazují kila, tak jsme jedno kilo shodili také. Pokud si naši zákazníci aktivují hlasový balíček Volám občas, zaplatí za něj jen polovinu,“ říká Pavel Hlavinka, generální ředitel ČEZ Prodej. Zmíněný hlasový balíček nabídne kromě neomezeného volání v síti ČEZ zdarma také 100 volných minut jen za 100 Kč namísto 200 Kč. Minuta volání do všech sítí tedy vyjde na pouhou 1 korunu. Jediné, co pro výhodnější ceny musí zákazníci udělat, je aktivovat si balíček mezi 1. dubnem a 30. červnem 2014. Pak už si mohou užívat ještě výhodnějšího volání s účtováním po vteřinách. Nabídka platí pro nové i stávající zákazníky. Sleva je platná ode dne aktivace až do konce následujícího celého zúčtovacího období.

Mobil od ČEZ v 5 bodech:

  • Na trhu od 15. října 2013. Od té doby si získal přízeň téměř 55 000 zákazníků.

  • Téměř 60 % zákazníků si k Mobilu od ČEZ přenáší své stávající telefonní číslo.

  • Základní tarif Platím, jak volám, který je zdarma, lze libovolně rozšiřovat o balíčky hlasových či datových služeb. S aktivací jakéhokoliv balíčku je spojeno volání v síti ČEZ zdarma.

  • Neprovolané minuty se převádějí do dalšího měsíce.

  • Datové služby lze s Mobilem od ČEZ používat se základním tarifem Platím, jak volám.

Zákazníci s odběrem elektřiny či plynu od Skupiny ČEZ si posílají SMS v síti ČEZ automaticky zdarma a tuto výhodu mohou aktivovat dalším 3 zákazníkům v síti ČEZ.

O Mobilu od ČEZ

Mobil od ČEZ nabízí jeden základní tarif „Platím, jak volám“ zcela bez poplatků. K němu je možné aktivovat další hlasové a datové balíčky. Za 200 Kč měsíčně hlasový balíček „Volám občas“ se sto volnými minutami (v době trvání nabídky jen za 100 Kč). Hlasový balíček „Volám rád“ za 340 Kč obsahuje dvě stě volných minut do všech sítí. Aktivace jakéhokoliv hlasového či datového balíčku znamená telefonování v síti ČEZ zcela zdarma. Datové balíčky jsou tři. Denní za 20 Kč s FUP 50 MB, balíček „Často online“ s 300 MB dat za 200 Kč měsíčně nebo „Žiju online“ za 300 Kč měsíčně s 1 GB dat.

Stávající zákazníci ČEZ Prodej mají s Mobilem od ČEZ esemeskování v síti ČEZ zdarma. Mohou jím obdarovat i své tři přátele, kteří také využívají služby Mobilu od ČEZ. Samozřejmostí jsou MMS, roaming či převedení původního čísla. Zdarma je k dispozici Hlasová samoobsluha s operátory, která je dovolatelná z Mobilu od ČEZ na čísle *84. Obsluhovat Mobil od ČEZ lze též na Zákaznické lince 840 840 840, na Zákaznických centrech Skupiny ČEZ či přes internetovou samoobsluhu na www.cez.cz. Na všech těchto místech je možné si také Mobil od ČEZ zřídit. Uživatelé Mobilu od ČEZ se mohou na www.stava.cz zdarma registrovat do Zákaznického programu Šťáva a čerpat výhody a slevy pro trávení volného času u stovek partnerů po celé České republice.