O2 Guru slaví: Pomáháme on-line už 3 roky

Už tři roky, každý den i o svátcích a víkendech se na sociálních sítích můžete setkávat s rychlými a profesionálními reakcemi našich O2 Guru. Začátek byl ve čtveřici, dnes se o celou řadu sociálních sítí včetně monitoringu a odpovídání na veřejných kanálech českého internetu stará tým 6 lidí. Naši O2 Guru – Jarda, Mirek, Renča, Sandra, Petr a Vašek. (TZ)

Na profesionální zákaznické péči si zakládáme a také proto tento tým vznikl. Žádné dočasné řešení, studenti nebo někdo z marketingu, ale vyškolení konzultanti zákaznické péče, kteří dokáží přímo řešit většinu situací a požadavků. Celkový součet let praxe a zkušeností mluví za sebe – více než 29 let.

guru-pas-widthblog

Individuální i týmové znalosti jsou vzhledem k šíři nabídky našich služeb napříč mobilní a pevnou sítí včetně digitální TV prostě potřeba. Díky zkušenostem jsou naši on-line O2 Guru schopni řešit i velmi složité dotazy a každý den překonávat očekávání zákazníků, kdykoliv to je možné.

Na vlastním, přímo i nepřímo

Počet příspěvků a dotazů, které O2 Guru zpracovávají samozřejmě stoupá na jednotlivých sítích, ale také celkově díky širšímu záběru. Nejde totiž pouze o “tradiční” sítě (FacebookTwitterGoogle+), ale například i O2 Fórum, komentáře O2 Videotéky a obecný monitoring českého internetu. Proto se s odpovědí nebo pomocnou rukou od O2 Guru můžete setkat i v komentářích pod článkem nebo třeba na specializovaných fórech.

Před oslavami výročí jsme se podívali na statistiky a data o otázkách, zmínkách a odpovědích, které tým O2 Guru zpracovává, a připravili pro vás infografiku nejzajímavějších údajů.

infografika-O2-Guru-06-HIRES_01infografika-O2-Guru-06-HIRES_02infografika-O2-Guru-06-HIRES_03infografika-O2-Guru-06-HIRES_04infografika-O2-Guru-06-HIRES_05infografika-O2-Guru-06-HIRES_06infografika-O2-Guru-06-HIRES_07Infografika 3. výročí O2 Guru v on-line světě v plné velikosti (1,74 MB)

O2 Guru jsou samozřejmě také fandové a uživatelé chytrých mobilů – zde je stručný přehled, které chytré telefony za svou kariéru vlastnili a déle používali.

Sandra
LG Optimus One, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Note II
Petr
iPhone 3G, HTC Desire S, HTC Desire X, HTC One
Mirek
HTC Wildfire, HTC Desire S, iPhone 4, Samsung Galaxy Nexus, iPhone 5S
Jarda
Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy Mini/Ace/Mini, Sony Xperia P, Sony Xperia Z1 Compact
Vašek
Samsung Galaxy Ace, iPhone 5
Renča
Sony Ericsson Xperia Pro, Samsung Galaxy S4

Socially Devoted
K nejhodnotnějším oceněním práce samozřejmě patří prosté poděkovaní od zákazníků a jejich spokojenost, ceníme si ale i statistiky třetích stran – například ocenění Socially Devoted, u kterého dosahujeme na nejvyšším počtu dotazů mezi sledovanými značkami v ČR špičkové hodnocení 95%.

Kam dál?

Laťku kvality si sami posouváme a nastavujeme stále výš. Proto je těžké se překonávat, ale pár zajímavostí je doslova za rohem. Pracujeme na úpravě provozní doby, abychom mohli rychle odpovídat delší dobu a také vylepšujeme komfort používání, rychlost zpracování a důležitost příspěvků z tzv.komunikační záložky.

Za ty stovky tisíc zpracovaných dotazů a odpovědí patří největší dík všem členům on-line týmu O2 Guru – současným i bývalým. Bez kritického oka a trpělivosti jejich supervizorky Hanky by to ale také nešlo.

POD ČAROU

Jedna z kratochvílí týmu v jejich Ostravské kanceláři jsou jejich netradiční mazlíčci – šneci Jarek EDGE, Pepa UMTS, Alois LTE a Břéťa GPRS druhu Achatina Fulica (Oblovka Žravá).