Logitech představuje první přizpůsobitelnou herní myš své kategorie v řadě Logitech G

NEWARK, Kalifornie — 8. dubna 2014 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), přední inovátor v oblasti herních periférií, dnes představila nejnovější myš herní řady Logitech G, model Logitech® G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Tato myš nabízí extrémní možnosti vlastního přizpůsobení a kombinuje první senzor na světě s rozlišením 12.000 DPI s vyspělými možnostmi nastavení podle povrchu a se závažíčky pro úpravu těžiště, aby vám tak pomohla získat co nejvyšší šance na vítězství. (TZ)

„Byl jsem fakt nadšený, že jsem mohl tuto myš použít na veřejnosti – měl jsem ji otestovat a byl to skvělý pocit! Je super pohodlná a prostě mi perfektně sedla do ruky,“ řekl Hai Lam, kapitán týmu pro Cloud 9. „Přepínání DPI je extrémně rychlé a velmi flexibilní. V tuhle chvíli je to nejspíš moje nejoblíbenější myš!“

Stejně jako všechny produkty v herní řadě Logitech G ztělesňuje myš Proteus Core zaměření společnosti Logitech na zapojení vědy tak, aby vám pomáhala vyhrávat.

„Díky spojení nejlepší technologie snímacího senzoru na světě, možností přizpůsobení podle povrchu, vyvažování těžiště pomocí závažíček a mechanických přepínačů jsme vytvořili myš, která bude dominovat,“ řekl Ehtisham Rabbani, generální ředitel divize herních produktů společnosti Logitech. „Tým stojící za řadou Logitech G je přesvědčen, že vychvalování sice může opadnout, ale věda bude vítězit dál!“

Špičkové sledování pohybu

Myš Proteus Core využívá pro nejvýkonnější a nejpřesnější senzor na světě exkluzivní technologii produktů v řadě Logitech G s názvem Delta Zero™. Kombinace ohromného rozsahu rozlišení od 200 až do 12.000 DPI a nulové akcelerace senzoru, nulového vyhlazování nebo filtrování a nulového zaokrouhlování pixelů je konstrukční podstatou, proč tato myš může nabídnout nedostižný výkon a odezvu a dokáže sledovat pohyb provedený rychlostí až 760 centimetrů za sekundu (300 palců za sekundu).

Vynikající možnosti ladění

U myši Proteus Core si můžete zkalibrovat senzor podle fyzikálních a odrazivých vlastností konkrétního herního povrchu, aby byl nakonfigurován na optimální výkon. To znamená, že můžete dosáhnout špičkové rychlosti sledování pohybu a minimální vzdálenosti, ze které je myš stále schopna snímat povrch při nadzvednutí, a to na jakémkoli povrchu, který pro hraní budete používat. Takže pokud dáváte přednost tvrdé nebo měkké, světlé nebo tmavé podložce pod myš, můžete při sledování pohybu vždy dosáhnout té nejlepší odezvy.

Abyste měli co nejlepší fyzický pocit i výkonnost, můžete si u myši Proteus Core upravit její hmotnost a vyvážit těžiště pomocí rozmístění až pěti závažíček o hmotnosti 3,6 g. Nad jakoukoli hrou vám naprostou kontrolu poskytne aplikace Logitech Gaming Software, v níž můžete přiřadit libovolný příkaz nebo makro každému z 11 programovatelných tlačítek – paměť myši Proteus Core dokonale řídí 32bitový procesor ARM.

Skvělé ovládání

Zatímco většina herních myší má monolitickou tlačítkovou plochu, která se může prohýbat a prolamovat, myš Proteus Core má samostatné levé a pravé tlačítko, což poskytuje pevnou a stabilní konstrukci, jejímž výsledkem jsou přesnější, odolnější a příjemnější kliknutí. Abychom ještě více zlepšili pocit a zvýšili rychlost a přesnost, používáme pod každým tlačítkem mechanické mikrospínače. A naše exkluzivní dvourežimové hyper rychlé rolovací kolečko bylo vylepšeno, aby nabízelo ještě lepší přesnost při rolování krok za krokem i při bleskurychlém prolétnutí dlouhých webových stránek.

Cena a dostupnost

Očekává se, že herní myš Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse bude v Evropě k dostání počátkem dubna 2014 za doporučenou maloobchodní cenu 2199 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese gaming.logitech.com nebo na našem blogu.

O společnosti Logitech

Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které spojují svět lidí a digitálních technologií. Hardware a software společnosti Logitech podporuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).