Lion Mobile, distributor smartphonů Lenovo a Xiaomi, zahájil spolupráci s FYI Prague

Český distributor čínských mobilních telefonů a provozovatel e-shopů lenovomobile.cz a xiaomimobile.cz, společnost Lion Mobile, zahajuje PR aktivity s agenturou FYI Prague. Lion Mobile si od ní slibuje především pomoc při uvádění nových modelů smartphonů Lenovo na český trh a posílení image. (TZ)

V rámci spolupráce zajistí FYI Prague kompletní servis v oblasti produktového PR a uvedení e-shopu Lenovomobie.cz, na kterém Lion Mobile v ČR mobilní telefony Lenovo prodává. Ty jsou nakupovány přímo u čínského výrobce, od něhož má Lion Mobile povolení k distribuci v České republice. Ke kompletnímu počeštění telefonů dochází až v ČR, a to ve spolupráci přímo s techniky Lenovo MIDH. Kromě toho Lenovomobile.cz nabízí zákazníkům prodlouženou tříletou záruku.

“Telefony čínských výrobců, Lenovo nevyjímaje, patří mezi světovou špičku. PR aktivitami chceme posílit jejich image na českém trhu, neboť si to plně zaslouží,” uvádí Jiří Opletal, obchodní ředitel Lion Mobile s.r.o. “Největším problémem čínských výrobců totiž není kvalita jejich výrobků, ale pověst, kterou v České republice mají díky nekvalitním prodejcům, kteří telefony nabízí bez lokalizace nebo servisu.”

O Lion Mobile

Lion Mobile s.r.o. již tři roky dováží na český trh čínské telefony Lenovo a Xiaomi. Je provozovatel internetového obchodu Lenovomobile.cz, Xiaomimobile.cz a Levnesmartphony.cz. Tým Lion Mobile je složen z lidí, kteří se technickým i obchodním aspektům smartphonů z Číny věnují již několik let. Mnohé smartphony čínských značek firma nabídla českým zákazníkům jako první.  Společnost pro své telefony poskytuje veškeré záruky včetně kvalitního pozáručního servisu.

O FYI Prague

PR a marketingová agentura FYI Prague se zaměřuje na media relations aktivity, branding a special affairs. Specializuje se především na segment IT/TELCO, e-commerce a další technologie. Mezi její aktuální klienty patří T-Systems, Tokoz, Slevín, Inveo nebo Neogenia.