Ultra-přenosné herní notebooky MSI GS60 a GS70

Společnost MSI na český trh uvedla extrémně tenké a zároveň výkonné herní notebooky GS60 Ghost a GS70 Stealth. Řada herních notebooků GS nyní ve velikosti 17 i 15 palců hráčům nabízí bezkonkurenční herní výkon v neuvěřitelně tenkém a lehkém provedení (TZ)

Určeno pro opravdové hráče

Herní notebooky MSI GS60 Ghost a GS70 Stealth jsou vybaveny novou generací výkonných grafických karet NVIDIA GeForce GTX 860M/870M a výkonnými procesory Intel Core i7 4. generace. Speciální hráčská výbava zahrnuje rychlou inteligentní síťovou kartu Killer, podsvícenou klávesnici SteelSeries s širokými možnostmi přizpůsobení v aplikaci SteelSeries Engine a špičkové podání zvuku díky reproduktorům Dynaudio a technilogii Sound Blaster Cinema.

Mimořádně tenký, snadno přenosný

MSI GS60 Ghost je nejlehčí 15“ herní notebook na trhu. Jedná se o první herní notebook, který ve svém designu využívá slitinu hořčíku a lithia, která se vyznačuje velmi nízkou hmotností a zároveň je velmi pevná. Notebooku tak poskytuje naprosto jedinečné vlastnosti a nejvyšší kvalitu konstrukce pro výkonné hry i při nízké hmotnosti.

Silný výkon

MSIGS70 Stealth je vyzbrojen grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 870M a model MSI GS60 Ghost obsahuje grafiku NVIDIA GeForce GTX 860M. Nová generace grafických karet nabízí až o 50 % vyšší rychlost a mnohem nižší teploty a energetické nároky než předchozí generace GPU.

I přes své rozměry herní notebooky řady GS podávají jedinečný smyslový zážitek pro milovníky multimédií díky technologiím Sound Blaster Cinema, MSI Audio Boost a reproduktorům Dynaudio. Všechny notebooky série GS nabízí výstup na 4K displeje a umožňují připojení několika nezávislých monitorů současně.

Podrobnosti a technické parametry naleznete přímo na produktových stránkách notebooků:

– GS70 2PE Stealth Pro
– GS70 2PC Stealth
– GS60 2PE Ghost Pro
– GS60 2PC Ghost