Electro World fandí hokejové reprezentaci. Představil speciální nabídku na televizory

Praha, 6. května 2014 – Electro World, jeden z největších multikanálových prodejců elektroniky a elektrospotřebičů, nabízí před hokejovým mistrovstvím světa v Bělorusku výhodnou akci na koupi televizorů. Ty je možné pořídit za stejnou cenu jak v kamenných prodejnách, tak na webových stránkách společnosti. Nabídka je platná do 11. května nebo do vyprodání zásob. (TZ)

„Za speciální ceny nabízíme smart TV a LED TV od společností Sony, Samsung, Panasonic, Sharp, LG, Philips, Thomson nebo GoGEN. Za cenu 59 999 Kč je možné koupit i letošní novinku od Samsungu –  prohnutý LED televizor s úhlopříčkou 139 cm. Extra tahákem je i televize Sony s úhlopříčkou 126 cm,“ říká Libor Bauer ze společnosti Electro World.

Jak vybrat chytrou televizi

„V současné době je na trhu nepřeberné množství televizí a je jasné, že zákazníci se v této nabídce obtížně orientují. Proto bych doporučoval, aby výběru televize věnovali před nákupem dostatek času a prostudovali si jednotlivé parametry, nejen cenu a velikost úhlopříčky, ale také zvolenou technologii. Před koupí každé elektroniky je vhodné poradit se s proškoleným prodejcem,“ upřesňuje Bauer. Dalším sledovaným faktorem je velikost úhlopříčky. Dnes již dávno neplatí, že standardní velikostí do obývacího pokoje je TV s úhlopříčkou 82 centimetrů. S rozvojem technologií se mění i jednotlivé rozměry.

Doporučená velikost úhlopříčky v cm a sledovací vzdálenost v metrech. Odstup od obrazovky je zvolen na základě zkušeností uživatelů.

Češi jsou národem fanoušků

Po olympiádě v Rusku budou mít Češi silný tým i na letošním hokejovém mistrovství světa v sousedním Bělorusku.  Tým chce navázat na zlatý úspěch z roku 2010, kdy na lavičce působil také trenér Vladimír Růžička. Pomoci jim k tomu má i hvězdný útočník Jaromír Jágr a další posily z NHL. Bělorusko dopředu oznámilo, že o světový šampionát je v jeho zemi velký zájem. „Češi tradičně patří mezi věrné fanoušky a přesně tyto sportovní akce národ spojují. Když nemohou být na místě, drží jim palce u televize s kamarády. Ať už doma nebo v hospodách. I proto jim chceme zážitek z televizních přenosů nabídnout v prvotřídní kvalitě a za výhodnější ceny,“ dodává Bauer.

Výběr ze speciální nabídky

LED televize Sony KDL-50W656 s úhlopříčkou 126 cm, Full HD, DVB-T/C/S2, Wi-Fi, internetový prohlížeč, nahrávání na HHD nebo Flash disk, Smart aplikace, Social TV. Ovládaní mobilem/tabletem. Cena: 15 999 Kč.

C:UsersvomocilDesktopKDL50W656ASAE.jpg

LED televize Samsung UE40F5300 s úhlopříčka 102 cm, služba Smart Hub, podpora služby Samsung TV Apps, webový prohlížeč, ConnectShare, podpora dálkového ovládání inteligentního telefonu. Cena:  8 999 Kč.

C:UsersvomocilDesktopUE40F5300AWXZ.jpg

Prohnutý 3D Smart LED televizor UE55H8000STXX s úhlopříčkou 139 cm. Prohnutá obrazovka propůjčuje přehrávanému obsahu dojem reálného zážitku, který na plochých obrazovkách nelze docílit. Širší zorné pole navíc vytváří panoramatický efekt, díky kterému se obrazovka zdá ještě větší, než ve skutečnosti je. Prohnutá obrazovka tak zásadně změní způsob, jakým jste dosud na televizory nahlíželi. Cena: 59 999 Kč.C:UsersvomocilDesktopUE55H8000STXX.jpg

Thomson LED televizor 48FU4243C s úhlopříčkou 122 cm. Rozlišení 1920 x 1080 bodů, HD tuner DVB-T/C, CI+, průvodce EPG, PVR – nahrávání na USB, TimeShift, 2x HDMI, hotelový mód, ECO, třída A. Cena: 9 999 Kč.

C:UsersvomocilDesktop48FU4243.jpg

O Electro Worldu

Electro World, jeden z největších multikanálových prodejců elektroniky a elektrospotřebičů, vstoupil na tuzemský trh v roce 2002. Během poslední dekády si zde vytvořil velmi silnou strategickou pozici, je jedním z lídrů maloobchodu s elektrem a ročně v jeho obchodech nakupují milióny zákazníků.  V současné době je pod značkou Electro World otevřeno v České republice a na Slovensku již 26 prodejen a síť se neustále rozrůstá, mimo jiné i o nové franšízové partnery. Společnost také úspěšně provozuje v obou zemích internetové obchody, elektroniku si mohou zájemci objednávat také prostřednictvím zákaznické linky.

Electro World patří do nadnárodní skupiny Dixons Retail, světoznámé společnosti, která se specializuje na prodej elektrických spotřebičů. Vedle značky Electro World patří do Dixons také tradiční prodejny jako PC World, Currys a Dixons.co.uk ve Velké Británii a Irsku, Elkjøp, ElGiganten či Gigantti v severní Evropě, nebo Kotsovolos v Řecku. V současné době provozuje Dixons Retail ve 9 zemích téměř 1000 klasických či internetových obchodů a zaměstnává zhruba 31 000 lidí. V obchodech patřících do skupiny Dixons Retail každoročně nakupuje více než 100 miliónů zákazníků.