Možnost prodloužení záruky zakoupených zařízení nově i u AT Computers

Ostrava, 19. 5. 2014 – Obchodní partneři ostravské společnosti AT Computers mohou díky spojení s největším českým distributorem IT nově nabízet svým zákazníkům unikátní službu. Prostřednictvím pojištění mohou zprostředkovat svému zákazníkovi prodloužení standardní záruky zakoupených zařízení až na 5 let. (TZ)

Prodloužení záruky zakoupených zařízení funguje podle jednoduchých pravidel. Maximální délka záruky včetně prodloužení je 5 let, nejvýše lze prodloužit záruku o 3 roky. Pojištění lze uzavřít kdykoli během standardní záruční lhůty s tím, že prodloužená záruka plynule navazuje na záruku výrobce. Pojištění záruky platí do nákupní hodnoty zboží uvedené na prodejní faktuře.

Nová služba se týká především TV, monitorů, fotoaparátů, kamer, audio a video zařízení, notebooků, stolních PC, tabletů, čteček knih, reproduktorů, skenerů a dalších zařízení.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 11,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.