Tesco Mobile přichází s revolučními doplňky pro mobilní telefony

(Praha, 19. června 2014) – Tesco Mobile přichází jako vůbec první mobilní operátor s řadou originálního příslušenství pro mobilní telefony. Jeho klienti si díky vychytaným a především praktickým doplňkům budou moct užívat neomezeného volání a SMSkování s maximálním komfortem. Tesco Mobile je uvádí na trh právě v těchto dnech, dostupné budou prostřednictvím nového e-shopu.  (TZ)

Kompletní set tvoří celkem 8 unikátních doplňků, jež byly za pomoci designérů z kreativní agentury Loosers vyvinuty s ohledem na tři základní funkce – pohodlí, ochrana a styl. „Chtěli jsme nabídnout řešení situací, ve kterých se zákazníci Tesco Mobile při nekonečném telefonování a psaní SMS ocitají každý den. Důraz jsme kladli především na maximální funkčnost, eleganci a praktičnost,“ říká Pavel Bureš, art director agentury a šéf týmu designérů.

Handsfree souprava Invisible a Gumička No hands jsou například určeny těm, jež na drátě visí takřka nepřetržitě a potřebují mít volné ruce i pro jiné každodenní činnosti jako jsou nákupy, řízení auta či obyčejné vykonání potřeby. Fólie Bubblecare je naopak vhodná pro chronické grafomany, kteří dávají přednost komunikaci ve formě SMS.

Houbička Forehead má ryze ochranný charakter a její vlastnosti ocení především internetoví surfaři pohybující se v zastavěném městském prostoru, kde na ně číhá množství překážek a nástrah. Pro používání mobilu v extrémnějších podmínkách, jakými jsou například prudký liják či písečná bouře, jsou určeny Pytlík iGelit a Pokrývka Rainprotect, které zajistí kvalitní ochranu přístroje.

Zbylé dva doplňky jsou určeny spíše k péči a podpoře samotných uživatelů. Tyčinka Soundstick zajistí vždy dokonalý zvukový přenos hovoru díky péči o zdravý sluchovod, Antisleep sada pak slouží jako první pomoc při ataku únavy ve chvíli, kdy dotyčný volanému ještě zdaleka neřekl poslední slovo.

„Gadgety jsou dalším pokračováním v kampani s ústředním mottem „Buďte si blíž“ a věříme, že mají šanci naše současné i potenciální klienty zaujmout a pobavit zároveň,“ dodává k netradiční edici marketingový ředitel Tesco Mobile Branko Gugleta.

Základní cena každého z doplňků je 150 Kč vč. DPH, spolu s ním obdrží každý zákazník také SIMkartu s přednabitým kreditem ve stejné hodnotě. Poštovné bude plně hradit Tesco Mobile. Zájemci je mohou zakoupit v e-shopu na https://www.tescomobile.cz/koupit-sim. Veškeré další informace naleznou i na webu www.tescomobile.cz .