TaylorWessing má novou kancelář v Jižní Koreji

Taylor Wessing dále roste. Po nedávném rozšíření svého asijského působení do indonéské Jakarty se tato mezinárodní advokátní kancelář spojila s DR & AJU International Law Group, která je s 18 partnery a celkově více než 100 právníky jednou z předních jihokorejských právnických firem. (TZ)

Nejnovější vývoj představuje další krok v rámci strategie Taylor Wessing směřující k vybudování postavení firmy na asijském trhu. Nabídka pro evropské investory se zájmy v Asii, ale i asijské podniky, které mají zájem obchodovat s Evropou, či pro zájemce o přeshraniční aktivity v rámci Asie se tak ještě více rozšiřuje.

„Asie patří k nejdynamičtějšímu regionu světa. Její hospodářství se vyvíjí velmi příznivě, a spolu s ním roste i význam Jižní Koreje na asijském kontinentu. Země si postupně vybudovala celosvětové postavení špičky v oblastech hospodářství, které zažívají boom, jako jsou ‚technologie‘ a ‚vědní obory‘. Jako průmyslová odvětví zítřka jsou právě tyto obory také v centru naší pozornosti,“ říká Raimund Cancola, CEE Managing Partner kanceláře Taylor Wessing.

DR & AJU International Law Group je jedna z tamních předních advokátních kanceláří a má za sebou působivé úspěchy. Nová pobočka umožní nabídnout klientům Taylor Wessing na území Asie komplexní služby.

„Během let jsme si v Koreji vybudovali vynikající pověst a pracovali jsme s nejúspěšnějšími společnostmi z celého světa. Dobrá znalost regionu spojená se zkušenostmi mezinárodní společnosti, která nabízí komplexní služby, právě tato kombinace podle nás z RHTLaw Taylor Wessing dělá skvělého partnera pro naše klienty. Náš společný podnik je známkou důvěry v region ‚ASEAN‘, který postupně získává na významu. Mezi našimi společnostmi je velká synergie a nepochybujeme, že nám toto partnerství přinese kýžený efekt. Svým klientům budeme moci nabídnout jedinečné možnosti,“ dodává Sonny Sung-Hoon Im, partner kanceláře DR & AJU.

Díky spojení s DR & AJU nyní Taylor Wessing nabízí svým klientům služby více než 1 000 právníků na 24 místech v Evropě, na Blízkém Východě a v Asii.

O TaylorWessing e|n|w|c Advokáti

TaylorWessing je mezinárodní advokátní kancelář poskytující kompletní servis klientům v celosvětově nejdynamičtějších odvětvích. K poradenství našim klientům přistupujeme cílevědomě a pomáháme jim uspět tím, že o jejich obchodních záležitostech přemýšlíme inovativně.

Naše zaměření na odvětví zítřka nám umožňuje rozvíjet odborné znalosti směřující k vedoucímu postavení na trhu:

• Technologie, média a komunikace

• Zdravotnictví

• Energetika a životní prostředí

• Finanční instituce a služby

V TaylorWessing jsme hrdí na naši pověst pokrokové společnosti. Podporujeme naše klienty všude tam, kde chtějí podnikat. Našich 24 kanceláří po celém světě nejsou pouze symbolickými úřady; mísí to nejlepší ze znalostí místního komerčního, průmyslového a kulturního prostředí s mezinárodní zkušeností, což jim umožňuje poskytovat proaktivní, integrované řešení pro naše klienty.

www.taylorwessing.com