ARBES uvedl do provozu nové internetové bankovnictví v J&T Bance

Společnost ARBES Technologies, přední dodavatel softwarových řešení pro banky a finanční instituce, uvedla v J&T Bance do živého provozu komplexní systém pro multikanálové bankovnictví ARBES Portál. S jeho pomocí získají klienti banky příjemné a intuitivní prostředí pro správu svých financí přes internet či prostřednictvím mobilního zařízení. (TZ)

Nový portál J&T Banky přináší klientům vylepšené internetové bankovnictví s novými funkcemi pro snadnější a rychlejší ovládání v přehledném a moderním designu.

Uživatelé internetového bankovnictví tak mají k dispozici bohatou funkcionalitu a všechny bankovní dokumenty, jako jsou výpisy z účtu, konfirmace nebo žádosti, přehledně na jednom místě. Hlavní novinkou, kterou řešení klientům banky přináší, je možnost založení nových produktů z pohodlí jejich domova. Jinými slovy si klient může sám otevřít běžný účet nebo založit nejrůznější vkladové produkty bez nutnosti navštívit banku. Navíc nástroj Drag & Drop urychlí provedení platby tím, že si klient přetáhne zdrojový účet na cílový a vyplní jen částku.

Do konce roku 2014 chystá J&T Banka spustit ještě další funkční novinky v rámci internetového bankovnictví. Všechny změny budou realizovány tak, aby je klient vnímal jako přirozenou a vítanou změnu. Řešení společnosti ARBES Technologies je dle preferencí klientů zaměřeno na rychlost a komplexnost obsluhy osobních financí klienta prostřednictvím internetu.

„J&T Banka díky řešení ARBES Portál nabízí svým klientům moderní a novou úroveň služeb,“ uvedl Jan Denemark, generální ředitel ARBES Technologies a zároveň dodal: „20 let zkušeností naší společnosti z oblasti vlastního vývoje Core Banking Systémů garantuje J&T Bance unikátní a trhem poptávané řešení v oblasti vývoje internetového bankovnictví.”

O společnosti ARBES Technologies

Společnost ARBES Technologies, tvůrce a dodavatel softwarových systémů, byla založena v roce 1991. Portfolio informačních systémů skupiny ARBES Technologies zahrnuje řešení pro retailové a privátní bankovnictví, správu investičního portfolia, obchodování s cennými papíry, správu a distribuci otevřených podílových fondů, finanční a operativní leasing a ERP řešení. Skupina ARBES Technologies využívá své silné vývojové základny v Praze a působí v řadě evropských zemí. Další informace jsou k dispozici na www.arbes.com.