O2 představí Multi Internet. Umožní sdílet internet v mobilu na více zařízeních

Od 1. srpna přichází O2 s novinkou v oblasti mobilního internetu. Zákazníci už nebudou muset hledat veřejné Wi-Fi sítě nebo vytvářet vlastní hotspot prostřednictvím svého mobilního telefonu. Za měsíční poplatek 99 Kč získají MultiSIM kartu, která jim umožní sdílet datový limit z jejich mobilního telefonu i na dalších zařízeních. (TZ)

“Internet v mobilu si aktivovalo už více než 600 tisíc našich zákazníků. Díky MultiSIM budou moci právě tito zákazníci plně využít celou porci svých dat – třeba na tabletu nebo USB modemu,” říká Silvia Cieslarová, ředitelka segmentu mobilních služeb O2 Czech Republic.

S MultiSIM kartou si zákazník nezavolá ani nepošle SMS. Služba umožňuje pouze datový provoz, a to ve stejném rozsahu, jaký má jeho primární SIM karta. Mobilní telefon i další zařízení pak spolu sdílí datový objem i rychlost.

Tarif FREE O2 FREE O2+ FREE CZ FREE EU FREE EU+
Cena 249 Kč 499 Kč 749 Kč 999 Kč 1 499 Kč
FUP 200 MB 1,5 GB 1,5 GB 3 GB
MultiSIM +
99 Kč

O výhody spojené s Multi Internetem nebudou ochuzeni ani zákazníci v zahraničí. MultiSIM je totiž možné využít i v režimu roamingu, účtování vyčerpaných dat pak odpovídá tomu, kde se zákazník se zařízením nachází. Informační SMS o stavu a čerpání dat vždy chodí na primární SIM kartu.

Uvedená služba je dostupná pro nové i stávající zákazníky z řad domácností.

Kompletní nabídka bude zveřejněna na stránkách O2 od 1. 8. 2014.

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu. V současnosti provozujeme téměř osm milionů mobilních a pevných linek, což z nás činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízíme nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Máme nejucelenější nabídku hlasových a datových služeb v České republice, přičemž mimořádnou pozornost věnujeme využití růstového potenciálu především v oblasti ICT. Naše datová centra o celkové rozloze 7300 metrů čtverečních patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti managed services. Jako jediná v ČR a střední Evropě získala datová centra O2 certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV jsme zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku. Od ledna 2014 je O2 součástí české investiční skupiny PPF.

O skupině PPF

Skupina PPF investuje do řady odvětví od bankovnictví a finančních služeb, přes telekomunikace, nemovitosti, maloobchodní služby, pojišťovnictví, těžbu nerostů a zemědělství až po biotechnologie. PPF působí v Evropě, Rusku, Asii a USA. Skupina vlastní aktiva přesahující 20,9 miliardy EUR (k 31. 12. 2013).