Check Point představuje nové bezpečnostní brány 13800 a 21800 pro ochranu datových center

PRAHA, 13. srpna 2014 – Check Point® Software Technologies Ltd. (Nasdaq: CHKP), světový lídr v oblasti zabezpečení internetu, představil dvě nové bezpečnostní brány, které rozšiřují portfolio špičkových bezpečnostních řešení pro ochranu sítí datových center. Nové zařízení Check Point 13800 rozšiřuje řadu 13000 a zařízení Check Point 21800 rozšiřuje řadu 21000. (TZ)

Datová centra i velké organizace požadují vysoký výkon sítě, rostou jejich nároky na šířku pásma a současně kladou důraz i na dynamické, vícevrstvé zabezpečení, které zajistí ochranu před novými i neustále se vyvíjejícími hrozbami a útoky. Zařízení 13800 nabízí špičkové zabezpečení a pokročilý výkon s až 3800 SecurityPower (SPU) jednotkami a propustností IPS až 6,5 Gb/s v reálných prostředích. Check Point 21800 poskytuje až 4300 SPU a propustnost IPS až 7 Gb/s v reálných prostředích a poskytuje nízkou latenci, jaká je vyžadovaná v nejnáročnějších síťových prostředích, a vysokou spolehlivost a provozuschopnost, což minimalizuje náklady na údržbu.

„Ve společnosti Check Point se zaměřujeme na poskytování nejlepších bezpečnostních řešení pro datová centra a zároveň neustále pracujeme na zlepšení výkonu našich zařízení,“ říká Dorit Dor, produktová viceprezidentka společnosti Check Point Software Technologies. „Zařízení Check Point 13800 a 21800 poskytují výkon a rozšiřitelnost pro náročné prostředí datových center a zároveň poskytují nejvyšší zabezpečení prostřednictvím našich špičkových bezpečnostních technologií příští generace.“

Bezpečnostní brány 13800 a 21800 jsou součástí nabídky vícevrstvé ochrany Check Point, k dispozici jsou čtyři předdefinované bezpečnostní balíčky, včetně firewallu příští generace (Next Generation Firewall), prevence hrozeb, ochrany dat a zabezpečení webových bran, což umožňuje sjednotit a zlepšit ochranu v rámci jednoho zařízení.

Klíčové vlastnosti Check Point 13800:

  • Výkon až 3800 SPU a propustnost IPS až 6,5 Gb/s v reálných prostředích.

  • Škálovatelná konektivita až 26 portů 1GbE nebo 12 portů 10GbE.

Klíčové vlastnosti Check Point 21800:

  • Výkon až 4300 SPU a propustnost IPS až 7 Gb/s v reálných prostředích.

  • Obsahuje akcelerační modul SAM (Security Acceleration Module), vylepšený výkon firewallu až 110 Gb/s a minimalizovanou latenci firewallu 5 mikrosekund.

  • Škálovatelná konektivita až 37 portů 1GbE nebo 13 portů 10GbE.

Pro více informací o funkcích a specifikacích produktů navštivte stránky:

www.checkpoint.com/products/appliances

Cena a dostupnost

Cena zařízení Check Point 13800 začíná na 99 000 dolarech a cena Check Point 21800 začíná na 135 000 dolarech. Zařízení jsou dostupná v celosvětové síti partnerů společnosti Check Point: http://partners.us.checkpoint.com/partnerlocator/

Sledujte Check Point online:

Twitter: www.twitter.com/checkpointsw

Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware

YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal

O společnosti Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, je jediný dodavatel, který nabízí jednotný rámec pro správu komplexního zabezpečení sítí, dat a koncových bodů. Check Point svým zákazníkům přináší bezkonkureční zabezpečení proti všem typům hrozeb, klade důraz na jednoduchost nastavení a ovládání a snižuje náklady na vlastnictví. Check Point jako první uvedl na trh firewall (označený FireWall-1) s patentovanou technologií „stateful inspection“. Nejnovější inovací Check Pointu je architektura softwarových bladů. Dynamická architektura softwarových bladů nabízí bezpečná, flexibilní a jednoduchá řešení, která je možné libovolně přizpůsobit potřebám jakékoliv organizace či prostředí. Mezi zákazníky Check Pointu patří desítky tisíc společností a organizací všech velikostí, včetně všech firem uváděných v žebříčku Fortune 100. Řešení ZoneAlarm, které získalo řadu ocenění, chrání milióny počítačů proti útokům hackerů, spyware a krádeží identity.