Dvanáctý Jarmark OnaDnes.cz byl zatím nejúspěšnější ve své historii

Jarmark OnaDnes.cz, který se uskutečnil v sobotu 20. září 2014 na výstavišti v pražských Holešovicích, opět překonal rekord. Výtěžek určený pro partnera Jarmarku, Nadaci Terezy Maxové dětem, se vyšplhal až na 174 654 korun. Podpořit dobrou věc přišlo více než šest a půl tisíce lidí. (TZ)

„Mediální dům MAFRA si uvědomuje společenskou odpovědnost a nutnost pomáhat potřebným. Jsem rád, že tentokrát jsme mohli pomoct prostřednictvím Nadace Terezy Maxové dětem,“ uvedl předseda představenstva Štěpán Košík.

Vybraná částka jde na podporu dvou sester ze sociálně slabé rodiny a dalších dvou dívek z dětského domova, které studují vysokou školu.

„Máme nesmírnou radost, že se díky unikátní atmosféře sobotního Jarmarku podařilo docílit této mimořádné částky. Budeme tak mít možnost pomoci nejen vybraným dívkám, ale i dalším potřebným, což je skvělé,“ říká ředitelka nadace Terezie Sverdlinová.

Peníze se podařilo nashromáždit ze sedmi set prodejních míst, charitativní akce, příspěvků od obchodních partnerů a dražby věcí od známých osobností společenského a kulturního života, jakými jsou herečka Dana Batulková, členka správní rady Nadace Agrofert Monika Babišová, moderátorka Nora Fridrichová, moderátor a bývalý olympionik Roman Šebrle nebo herec  Radúz Mácha, kteří Jarmark podpořili a přispěli na něj.

Další Jarmark se uskuteční 15. listopadu v Brně.