O2 nabízí nový tarif pro mladé nabitý daty

O2 od 1. října nabídne nový tarif pro mladé [:kůl:] data 1 GB. Tento tarif nabídne mladým do 26 let atraktivní kombinaci 120 minut volání do všech sítí, 1 GB dat a SMS do sítě O2 zdarma. Cena tarifu je 399 Kč měsíčně včetně DPH. (TZ)

„Nový studentský tarif vychází z potřeb našich mladých zákazníků. Jejich prioritou jsou dnes především mobilní data. Proto v tomto tarifu nabízíme velkou porci dat za velmi atraktivní cenu,“ říká Jindřich Fremuth, ředitel divize rezidentních zákazníků O2 Czech Republic.

Pro ty zákazníky, kteří tuto datovou nabídku nevyužijí, je k dispozici standardní tarif [:kůl:], který nabízí 200 MB dat za cenu 299 Kč včetně DPH.

Tarif [:kůl:] [:kůl:]
data 1 GB
Cena 299 399
Volné minuty do všech sítí 120 120
SMS neomezené v síti O2 neomezené v síti O2
Data 200 MB 1 GB
Cena za 1 minutu hovoru po vyčerpání volných minut 3,50 3,50
Cena za SMS 1,50 1,50

Ceny platí pro zákazníky do 26 let při uzavření závazku na dva roky.

Všechny tarify s mobilními daty od O2 podporují nejrychlejší mobilní síť v České republice – 4G LTE.

Kompletní informace o 4G LTE síti od O2 naleznete ZDE

Technologie 4G LTE od O2 nabízí rychlost stahování dat až 185 Mb/s. Pro využívání sítě 4G je potřeba zařízení, které 4G LTE podporuje, a také nový typ SIM karty – tzv. USIM. Každý zákazník O2 si může svůj typ SIM karty jednoduše ověřit zadáním kódu *444*# a jeho odesláním jako běžného hovoru. Případnou výměnu karty zařídí zdarma na kterékoli prodejně O2, firemním zákazníkům tuto výměnu zprostředkuje jejich obchodní zástupce.

O2 nabízí široký výběr LTE telefonů v různých cenových kategoriích – seznam všech mobilních telefonů s podporou 4G LTE od O2 naleznete ZDE.

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu. V současnosti provozujeme téměř osm milionů mobilních a pevných linek, což z nás činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízíme nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Máme nejucelenější nabídku hlasových a datových služeb v České republice, přičemž mimořádnou pozornost věnujeme využití růstového potenciálu především v oblasti ICT. Naše datová centra o celkové rozloze 7300 metrů čtverečních patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti managed services. Jako jediná komerční v ČR a jedna z mála ve střední Evropě získala datová centra O2 certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV jsme zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku. Od ledna 2014 je O2 součástí české investiční skupiny PPF.

O skupině PPF

Skupina PPF investuje do řady odvětví od bankovnictví a finančních služeb, přes telekomunikace, nemovitosti, maloobchodní služby, pojišťovnictví, těžbu nerostů a zemědělství až po biotechnologie. PPF působí v Evropě, Rusku, Asii a USA. Skupina vlastní aktiva přesahující 20,9 miliardy EUR (k 31. 12. 2013).