Lidové noviny dnes vydávají speciál o zimě, vychází v edici 101 LN

Speciální zimní magazín z edice 101 Lidových novin vychází už popáté. Tentokrát se 116stránkový časopis pod názvem Zima na horách zaměřil především na čtenáře, kteří tohle roční období rádi tráví aktivně. Speciál obsahuje tipy na stovky horských středisek v Česku a po celé Evropě. (TZ)

„Magazín Zima na horách jsme rozdělili do několika kapitol, jako například rodiny s dětmi, prázdné svahy, náročný lyžař nebo sjezdující běžkař. Kromě běžných informací tak najdete i tipy, kde se dobře najíst, kam vyrazit s nejmenšími dětmi či úplnými začátečníky,“  říká ředitel redakce LN Veselin Vačkov.

Speciál 101 Lidových novin ZIMA NA HORÁCH seženete v trafikách nebo si ho můžete objednat přes SMS do své schránky. Stačí ji poslat ve tvaru: LN HORYB jmeno prijmeni ulice cislo mesto psc na telefonní číslo 90211. Všechny magazíny 101 LN si můžete přečíst i ve svém iPadu nebo iPhonu. Toto vydání je navíc rozšířeno o aktivní mapy.

Edice 101 Lidových novin je speciální řada tematicky zaměřených magazínů, první vyšel v roce 2010 pod názvem letních 101 nejkrásnějších výletů. V edici 101 už vyšly například sezonní magazíny zaměřené na hrady a zámky, světové metropole či speciály zaměřené na pozoruhodné lidské příběhy, například seriál Pohnuté osudy.