HAL3000 na IN-JOY festivalu zábavy 7-9.11.2014

Druhý listopadový víkend 7-9.11.2014 nabídne brněnské výstaviště již druhý ročník úspěšného zábavního festivalu pro mládež IN-JOY. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program zaměřený na nejpopulárnější indoor i outdoor aktivity v podobě Street Art, Street Sport a Gaming. K vidění budou také nejpopulárnější grafity umělci, parkourové skupiny předvádějící akrobatické kousky tohoto sportu a stage EVROPA 2. (TZ)

V IN-JOY herní zóně v pavilonu B se mohou těšit nejen fanoušci počítačových her na letošní poslední zastávku MČR Tour, kterou naleznou v Playzone Aréně a díky které si budou moci vyzkoušet profesionální herní počítače HAL3000 MČR Pro, na kterých mohou poměřit síly s dvojnásobným mistrem České republiky v League of Legends Pavlem „Herdyn“ Mikešem, známým mezi fanoušky svými streamy z let’s playů a tvorbou zábavných videí na YouTube. Nebude chybět ani jeho autogramiáda a možnost udělat si společnou fotografii.

Pořadatelé festivalu si navíc přichystali speciální soutěžní program IN-JOY games, díky kterému mohou návštěvníci vyhrát zajímavé ceny.

Více informací: www.HAL3000.cz / www.HAL3000.sk

O výrobci HAL3000

Výrobce počítačů HAL3000 staví především na kvalitních komponentech a je lídrem na trhu s multimediálními, kancelářskými a herními PC! Veškeré sestavy počítačů HAL3000 si můžete nakonfigurovat dle vlastních požadavků a sestavit si tak “počítač na míru”. Sestavy HAL3000 jsou konzultovány s TOP hráči na světové úrovni a testovány na nejnovějších hrách. Počítače značky HAL3000 jsou oficiální počítače Mistrovství ČR v počítačových hrách.