LAMA Plus zahájila 3D roadshow

LAMA Plus – nejlepší specializovaný distributor roku 2013 dle výsledků ankety mezi resellery vyhlašované časopisem ChannelWorld – připravuje pro své zákazníky stále něco nového. Tentokrát se novinky týkají sortimentu 3D tisku a nadstandardních služeb, které distributor svým zákazníkům nabízí. (TZ)

„Jako specialista na spotřební materiál jsme si samozřejmě nemohli nechat ujít nový trend 3D tisku. Do naší nabídky jsme aktuálně zařadili tiskárnu DeeGreen a filamenty v 15 barevných odstínech předního výrobce 3D technologií na českém trhu značky be3D,“ uvádí produktová manažerka této komodity Petra Funioková.

V této souvislosti připravila LAMA Plus několika týdenní „3D roadshow naživo“ po městech ČR a SR. Reselleři byli osloveni s nabídkou předvést přímo na svých prodejnách koncovým zákazníkům 3D tiskárnu DeeGreen. Prezentace na jednotlivých prodejnách jsou určeny pro firemní zákazníky, výrobní podniky, školy, designéry a samozřejmě širokou veřejnost. Každý se tak může podívat na vlastní oči, co umí 3D tiskárna vytisknout, jak proces tisku probíhá a jaké jsou vlastnosti výtisků. Proškolený personál pak zodpoví otázky přímo na místě.

V případě zájmu koncových zákazníků o produkty 3D má reseller nově k dispozici v B2B e-shopu distributora na www.lama.cz 3D tiskárnu DeeGreen i filamenty (spotřební materiál). Stejně tak je tento sortiment nově dostupný na poskytovaných B2C e-shopech a díky tomu může 3D tiskárna udělat radost už pod vánočním stromečkem.

O společnosti LAMA Plus  

LAMA Plus s.r.o. je ryze českou obchodní společností. Profiluje se jako komplexní zdroj spotřebního materiálu a doplňků pro IT resellery v rámci evropského kontinentu. Společnost je přímým dovozcem originálních materiálů stejně jako cenově dostupnějších materiálů kompatibilních. LAMA Plus je v ČR jediným autorizovaným distributorem výhradně spotřebního materiálu řady předních světových výrobců, např. Hewlett-Packard, Epson, Lexmark, OKI, Brother, Verbatim, Imation, TDK, Goodram, DataTresorDisc. Svým partnerům nabízí také produkty dalších renomovaných značek – Canon, Xerox, IBM, Konica Minolta, Ricoh, Sharp, Kyocera Mita, Toshiba, … LAMA Plus je výhradním distributorem kompatibilních produktů Fullmark, Copygraph, UP, baterií Polaroid a počítačových doplňků All new, N-Face, E-Blue, Enzatec, Team Scorpion v ČR a SR.

LAMA Plus se odlišuje od ostatních obchodních firem v této oblasti v ČR také vlastní produkční řadou značky LOGO. Tato ojedinělá kolekce počítačových doplňků a spotřebního materiálu pro výpočetní a kancelářskou techniku je symbiózou kvality, atraktivního balení, které výrazně podporuje prodejnost, a nejvýhodnějších cen. Společnost LAMA Plus dodává zboží prodejcům, systémovým integrátorům i renomovaným obchodním řetězcům po celé ČR. Firma má své zastoupení také na Slovensku a v Polsku odkud zásobuje země Evropské unie i další státy Evropy (cca 15 zemí). Již tradičně společnost LAMA Plus vystavuje na veletrzích CeBIT a Paperworld v Německu.

Více informací naleznete na www.lama.cz a www.logoland.eu

Distributor LAMA Plus s.r.o. v listopadu roku 2005 založil síť SMAT – síť maloobchodních prodejen specializovaných na spotřební materiál a počítačové doplňky pro kancelářskou a výpočetní techniku. Síť sdružuje 27 prodejen v rámci ČR a SR. Téměř 11000 produktů spotřebního materiálu a počítačových doplňků pro výpočetní a kancelářskou techniku spolu s odborným poradenstvím může nabídnout kterákoliv z prodejen SMAT.

Více informací naleznete na www.smat.cz nebo www.smat.sk.