Synology odhaluje DiskStation DS1515+ a DS1815+

Taipei, Tchj-wan – 18. listopadu 2014. Společnost Synology dnes uvedla DiskStation DS1515+ a DS1815+, pěti a osmišachtové NAS servery určené malým a středně velkým podniků pro zrychlení intenzivní výměny dat, spolupráce a zálohy mezi velkými skupiny zaměstnanců. (TZ)

„Malé a střední podnikání dnes potřebuje řešení úložiště, která jsou výkonná a zároveň všestranně použitelná; něco, co splní různé úkoly s nejvyšší možnou spolehlivostí,“ řekla Rosie Lee, senior obchodní a marketingová manažerka Synology. „DS1515+ a DS1815+ jsou postaveny přesně pro takové účely.“

Oba modely jsou osazeny Intel® Atom™ procesorem z řady C2000 o taktu 2.4GHz, čtyřmi jádry a novými Intel® AES šifrovacími instrukcemi (Intel® AES-NI). Oba také přicházejí s rozšiřitelnými RAM sloty až na 6 GB a silným výkonem nezbytným pro kritické firemní úkoly jako např. šifrované datové přenosy. Čtyři gigabitové LAN porty s podporou funkcí Failover a Link Aggregation zajišťují, že rychlost čtení přesahuje 410 MB/s u DS1815+ a 390 MB/s u DS1515+ – tedy téměř dvojnásobek oproti jejich generačním předchůdcům. Rychlost čtení překonává 450 MB/s, což znamená možnost zpracovávání požadavků celé řady uživatelů zároveň. DS1515+ a DS1815+ lze škálovat až na kapacitu 90, resp. 108 TB, připojením expanzního boxu DX513.

„Intel je odhodlán poskytnou malým a středním podnikům pokročilé, ale cenově stále dostupné technologie pro zvýšení produktivity práce,“ řekl Bev Crair, generální ředitel divize úložišť u společnosti Intel Corporation. „Atom C2000 poskytuje NAS serverům Synology působivý výkon při šifrovaném přenosu dat zatímco nízká spotřeba energie udržuje provozní náklady na minimu – dva klíčové faktory pro malé a střední podniky.“

Oba modely podporují Synology technologii vysoké dostupnosti a plně tak využívají výhod velkého počtu LAN portů pro zajištění maximální doby provozu a odolnosti. SSD cache pro čtení i zápis dále umožňuje výrazně zvýšit  rychlost při nízkých nákladech na gigabajt.  Certifikovány pro VMware®, Citrix® a Microsoft Hyper-V®, mohou být oba modely bezproblémově integrovány do firemního virtualizačního prostředí a jednat jako výkonné centrální úložiště.

DS1515+ a DS1815+ běží na DSM (DiskStation Manager), nejvyspělejším a nejintuitivnějším operačním systému pro NAS servery. Synology bylo oceněno „PCmag Business Choice Award 2013“ a získalo nejvyšší hodnocení v každém parametru testu včetně spolehlivosti, celkové spokojenosti, hodnoty a šanci na další doporučení.

Pro komplexní popis funkcí a specifikace DS1515+ a DS1815+  prosím navštivte:

https://www.synology.com/products/DS1515+

https://www.synology.com/products/DS1815+

Dostupnost

DS1515+ a DS1815+ jsou nyní celosvětově dostupné k prodeji.

Synology v kostce

Synology vytváří řešení sdílených síťových úložišť a IP monitoringu, která mění způsob, jakým uživatelé spravují svá data či nahrávky v éře cloudu. S plným využitím výhod nejnovějších technologií usiluje Synology pomoci uživatelům centralizovat ukládání dat a jejich zálohu, sdílet na cestách a poskytovat profesionální řešení monitoringu spolehlivým a cenově dostupným způsobem. Synology si klade za cíl dodávat výrobky s průkopnickými funkcemi a nejlepší zákaznickou podporou ve své třídě.