Mobil od ČEZ spustil Vánoční soutěž

Mobilní operátor MOBIL OD ČEZ představuje vánoční soutěž. Od pátku 28. 11. odstartuje na facebookovém profilu ČEZ lidem štafetové psaní povídky na téma rodiny a Vánoc.  Zapojit se se svým příspěvkem může každý. Pokračování vybere známý novinář Tomáš Poláček, který také připravil začátek příběhu. Vybrané příspěvky budou také oceněny věcnými cenami.   (TZ)

Od pátku 28. 11. se může každý, kdo rád píše a soutěží, těšit na povídkovou štafetu s Tomášem Poláčkem a MOBILEM OD ČEZ. Psaní příběhu na pokračování odstartuje Tomáš Poláček svým příspěvkem, na který může kdokoliv navázat a v následujících dnech svůj příspěvek na profil ČEZ lidem přidat. Z vložených odstavců vybere novinář jedno pokračování, o které povídku rozšíří. A bude zase na milovnících psaní, aby přispěli svou částí příběhu. Pokračování příběhu bude zveřejněno vždy v pondělí a ve čtvrtek.

Motivací pro všechny účastníky soutěže jsou věcné ceny v podobě zajímavého čtení, ale také telefony Nokia Lumia 625 a neomezené volání na jeden měsíc, které do soutěže MOBIL OD ČEZ věnuje. Navíc se příběh a jeho autoři neobjeví pouze na facebookovém profilu, ale také na stránce www.cez.cz/NekonecnyPribeh a v dalších publikacích Skupiny ČEZ.