2GIS zmapuje pražské novostavby

Společnost 2GIS, která v rámci své stejnojmenné aplikace vytváří jedinečný informační systém s mapou města Prahy a více než 69 tisíci organizacemi, nově mapuje pražské novostavby. A to nejen dostavěné, ale i rozestavěné, včetně informací o aktuálním počtu pater. To vše navíc v plném 3D zobrazení. Jedná se o unikátní funkci, kterou zatím nenabízí žádný z českých konkurentů. (TZ)

V Praze a okolí je aktuálně více než 1 500 novostaveb. Mapy 2GIS nově mapují přes 92 % z nich (aktuálně 1 386). Zásadní výhodou 2GIS je to, že mapuje nejen už dostavěné novostavby, ale také ty rozestavěné. U všech novostaveb pak 2GIS uvádí aktuální počet pater, u dostavěných pak i názvy a detaily firem v nich sídlících.

“Praha je velmi rychle se rozvíjejícím městem a nové budovy přibývají téměř každým dnem. Pro orientaci po Praze je podle nás velmi důležité mít v mapách neustále aktuální informace. Zmapování novostaveb pro nás proto je jednou z klíčových funkcí 2GIS,” říká Marina Polynová, marketingový manažer 2GIS.

Mobilní aplikace 2GIS je dostupná ZDARMA v App Store a v Google Play.

O 2GIS

2GIS je informační systém Prahy s mapou města, který je možné zdarma využívat offline v aplikaci pro PC a na mobilních telefonech s operačním systémem iOS , Android a Blackberry nebo online na www.2gis.cz. Ve 2GIS najdou uživatelé jedinečné mapy a maximálně podrobné informace o více než 250 městech na světě, ve kterých 2GIS mapuje informace o více než 2,3 mil. organizacích. 2GIS má celosvětově více než 26,5 mil. unikátních uživatelů. Všechny produkty 2GIS jsou poskytovány uživatelům aplikace zdarma a jsou v každém městě aktualizovány jednou za měsíc (online verze denně ve větších městech).