Supertenká žiletka KAZAM Tornado 348 dorazila do Česka

Praha, 26. ledna 2015 – Britská společnost KAZAM přichází na český předvánoční trh se svojí vlajkovou lodí Tornado 348. Bílo-zlatá varianta high-end smartphonu, který s tělem tenkým 5,15mm definuje kategorii ultratenkých telefonů, je od dnešního dne dostupná v prodejní síti. Do muší váhy 95,5 g dokázal KAZAM vměstnat unibody konstrukci ze slitiny hliníku a hořčíku, která je navíc z obou stran obalena tvrzeným sklem Gorilla Glass. (TZ)

Velice živé podání barev zajišťuje 4,8″ HD AMOLED displej s rámečkem tenkým pouhých 1,8 mm. Srdcem celého telefonu je osmijádrový procesor taktovaný na 1,7 GHz, který se stará o hladký chod Androidu 4.4 (Kit Kat). I přes svou minimální váhu je KAZAM Tornado 348 vybaven akumulátorem s kapacitou 2050 mAh.

Telefon je na zadní straně vybaven 8Mpx fotoaparátem s přisvětlovací svítilnou a 5Mpx senzorem na čelní straně. KAZAM Tornado 348 nabízí 16 GB interní paměti a 1 GB operační paměti.

Bezplatná garance výměny displeje a možnost prodloužení záruky na 3 roky jsou samozřejmostí

Ultratenký KAZAM Tornado 348 má stejně jako všechny ostatní smartphony KAZAM nadstandardní záruku výměny displeje v ceně zařízení. Pokud se uživateli podaří nějakým způsobem rozbít displej telefonu nebo krycí sklo, může kdykoli uplatnit jeho výměnu v prvním roce od koupi zařízení.

Stejně tak si uživatelé po registraci zařízení na oficiálních stránkách www.kazam.mobi mohou bezplatně prodloužit standardní dvouletou záruku o další rok.

Technické specifikace

  • Displej: 4,8“, AMOLED, 1280 x 720 px (HD), 306 PPI, Gorilla Glass
  • Data: 3G
  • Paměť: 16 GB ROM, 1 GB RAM
  • Procesor: 8jádrový 1,7 GHz MediaTek MT6592
  • Operační systém: Android 4.4.2 (Kit Kat)
  • Konektivita: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, microUSB, FM rádio
  • Fotoaparát: 8 Mpx, automatické ostření, přisvětlovací LED, nahrávání Full HD videa
  • Baterie: 2050 mAh, Li-Pol
  • Rozměry: 139,8 x 67,5 x 5,15 mm
  • Hmotnost: 95,5 g (včetně akumulátoru)

Produktové fotografie KAZAM Tornado 348 jsou k dispozici na www.dropbox.com.

Oficiální webové stránky najdete na www.kazam.mobi, facebookový profil na www.facebook.com/kazamcz.

O výrobci KAZAM

Značku KAZAM založili v Londýně v roce 2013 Michael Coombes a James Atkins, bývalí manažeři společnosti HTC, s cílem zčeřit stojaté vody na trhu smartphonů. Zaběhnutým standardem v mobilním technologickém světě je posedlost kvalitou, technologickými inovacemi a cenou, podle výrobce KAZAM však značku definuje i něco jiného. Z toho důvodu mají již od začátku smartphony KAZAM rozšířenou záruku bezplatné výměny rozbitého displeje v prvním roce od koupi. Navíc jsou smartphony KAZAM vybaveny aplikací Rescue, která umožňuje vzdálenému technikovi diagnostikovat zařízení a odstranit případné chyby.