Studium na vysoké škole lze začít již od března Den otevřených dveří VŠMIEP ukáže, jak moderně studovat

Studovat vysokou školu je možné již od letošního března. Soukromá Vysoká škola manažerské informatiky, ekonomiky a práva (VŠMIEP) otevírá v prezenční i kombinované formě obor Ekonomika a management se zaměřením na aplikovanou informatiku anebo manažerskou ekonomiku a Právo v podnikání a Právo ve veřejné správě. VŠMIEP navíc nabízí v ceně studia veškeré potřebné elektromateriály, možnosti ubytovacích i prospěchových stipendií, těsnou spolupráci se zajímavými firmami během studia, a v neposlední řadě to nejdůležitější – uznávaný pedagogický tým.    (TZ)

Není třeba čekat se studiem na vysoké škole až do podzimu. Například VŠMIEP vychází vstříc těm studentům, kteří chtějí začít zvyšovat svou kvalifikaci okamžitě. Od měsíce března otevírá 4 bakalářské obory, které jsou svým zaměřením „ušity“ na míru poptávce trhu. „Program Ekonomika a management otevíráme již čtrnáctým rokem. Jde o velmi oblíbené studium s vysokou mírou zaměstnanosti absolventů po jeho ukončení. Odborníci na IT a ekonomiku jsou totiž zaměstnavateli žádáni neustále,“ říká ředitel VŠMIEP, Radek Řechka.

Vysoká škola manažerské informatiky, ekonomiky a práva je jednou z nejinovátorštějších škol u nás. Je kupříkladu první školou, která nabídla studentům možnost úhrady školného v elektronické měně bitcoin. Filozofie školy je podporovat studenty v jejich studiu pomocí zpřístupnění studijních materiálů studentům v ceně školného. Studující také mohou od školy získat finanční podporu formou ubytovacích a prospěchových stipendií. Letošní rok se pak chystá poprvé VŠMIEP z vlastního budgetu rozdat studentům a vyučujícím granty na zajímavé projekty.

Den otevřených dveří na VŠMIEP se koná 19. 2. a 19. 3. 2015, kde se zájemci dozví veškeré podrobnosti o studiích na škole, ale také se setkají s vyučujícími profesory a mohou se podívat přímo do učeben. Více na www.vsmiep.cz

Vysoká škola manažerské informatiky, ekonomiky a práva (VŠMIEP) je soukromou vysokou školou neuniverzitního typu. VŠMIEP má akreditovaný bakalářský studijní program Ekonomika a management s prezenční i kombinovanou formou studia v oborech Aplikovaná informatika a Manažerská ekonomika a akreditovaný bakalářský studijní program Právní specializace s prezenční formou studia v oborech Právo v podnikání a Právo ve veřejné správě. Od akademického roku 2009/2010 otevřela škola i kombinovanou formu studijního programu Právní specializace.