Pepa.cz představil rodinu svého maskota

Pepa.cz, dvojka na trhu slevových serverů, představil rodinu svého maskota Pepy. Zákazníci slevového portálu se s členy Pepovy rodiny mohli setkat již dříve, kdy v předvánoční nabídce reprezentoval každý z nich určitou kategorii dárků. Nyní Pepa.cz členy své rodiny představuje oficiálně. (TZ)

pepova_rodina

Manželka Marie, dcera Jitka s manželem Mírou a vnoučata Jenda a Terezka. To je celá rodina Pepy, který je na trhu slevových serverů již téměř tři roky. Jak napovídají popisy jednotlivých členů rodiny na stránkách Pepa.cz, bude mít každý z nich svou specializaci, díky které zákazníci slevového serveru ihned poznají, o jakou nabídku se jedná.

„Chtěli jsme dát najevo, že Pepa není sám, má rodinu, má ji rád a nestydí se za ni. A navíc, že i v dnešní době je možné mít ideální, spokojenou rodinu,“ říká Jana Bačová, marketing manager Pepa.cz.

Již dobře známý Pepa bude mít jako správná hlava rodiny přehled o všem, manželka Marie se zaměří na rodinné a odpočinkové aktivity, dcera Jitka na cestování, zeť Míra na restaurace a zážitky a vnoučata Jenda a Terezka se budou zajímat především o nabídky vyžití pro děti.

„Ode dneška se s celou Pepovou rodinou budou zákazníci na našich stránkách setkávat každý den. Rodinu zároveň chceme využít jako základní linku a průsečík naší dlouhodobé marketingové komunikace,“ doplňuje Jana Bačová.

O Pepa.cz
Slevový portál Pepa.cz vznikl v roce 2011 a ihned po spuštění se držel mezi TOP 5 tuzemskými slevovými portály. V současné době patří s předpokládaným obratem 300 milionů Kč mezi tři největší portály českého slevového trhu. Portál působí také na Slovensku jako Jožko.sk.